facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Nurcars Emmeloord

Info

Het juiste adres voor het in en verkopen van uw auto!

Uw auto verkopen? Bel dan voor meer informatie naar 06-84960139

Adres: Techniekweg 14a, 8304aw Emmeloord
Telefoonnummer: 0031684960139
Stad: Emmeloord
Route: Techniekweg 14a
Postcode: 8304aw


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00

Recensies
Mijn auto met defect op MP gezet, Mario was de eerste die reageerde met een goed bod. Deal gemaakt om de auto de volgende dag op te halen. Afspraak is keurig nagekomen maar natuurlijk moest er naast de auto toch nog even over de afgesproken prijs onderhandeld worden... Uiteindelijk niet te moeilijk gedaan, ik blij en Mario ook.
Ik heb mijn auto verkocht aan Nur Cars. Ik ben erg tevreden over de wijze van de verkoop, het ging erg soepel en snel. Mario is een leuke en betrouwbare jongeman. Hij heeft mij nuttige adviezen gegeven voor als ik een auto ga kopen. Nogmaals bedankt hiervoor Mario!
Heb vandaag mijn Audi Q7 verkocht aan Nur Cars. Nur Cars kwam naar mijn huisadres en na een testrit is de Q7 gekocht door Nur Cars tegen de vooraf afgesproken prijs. Aardige, correcte man die zijn afspraken nakomt en ter plekke de betaling doet en een vrijwaring verschaft. Ik kan iedereen die op een aangename manier van zijn auto af wil Nur Cars aanbevelen.
Volvo gekocht bij Nur Cars, auto zag er goed uit, geen onaangename verrassingen, alles was zoals afgesproken en alles kwam overeen met de advertentie. Deal was snel gesloten.Services: Remmen
Auto door Nur Cars opgehaald na een kort proefritje. Overeengekomen bedrag is betaald. Afspraken netjes nagekomen!
Onze vaste adres voor onze zakelijke auto’s , meneer staat altijd klaar ook als er problemen zijn! Raad iedereen aan!
Oplichters, trekken een kabel uit je auto om vervolgens hem voor minder in te kopen. Zorg dat je minimaal met 2 man bent wanneer je een auto aan hun verkoopt. En zorg dat ze niet bij de kofferbak gaan kloten.
Helemaal naar Texel voor inkoop onze Renault bedrijfsbus. Eerlijke deal en goede afspraken. Vriendelijk contact en snelle transactie.
Auto verkocht aan dit bedrijf. Na wat onderhandelen toch tot een deal gekomen. Snelle afhandeling en komt afspraak na.
Auto snel verkocht aan Nur Cars, prima geregeld en snel opgehaald. Ze houden zich keurig aan de afspraak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid