facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Nijhof

Autobedrijf Nijhof

Info

Autobedrijf Nijhof is het adres voor alles wat met auto`s te maken heeft.

Geschiedenis

Autobedrijf Nijhof is het adres voor alles wat met auto`s te maken heeft. Voor een grote collectie gebruikte auto`s in alle prijsklassen. Voor Onderhoud, Reparatie, APK-keuringen, Schadeherstel en Accessoires.
Een autobedrijf waarbij u geen nummer bent, maar waar U als klant met persoonlijke aandacht door vakmanschap en betrouwbaarheid goed en eerlijk geholpen wordt, dit door meer dan 40 jaar ervaring.
Wij zijn een erkend Bovag autobedrijf, aangesloten bij de Rijksdienst voor wegverkeer (R.D.W.) en Nationale Auto Pas.
Al onze occasions worden geleverd inclusief APK (indien van toepassing), grote onderhoudsbeurt en garantie volgens de Bovag normen. Kortom Autobedrijf Nijhof staat garant voor een uitstekende service en betrouwbare produkten.
"Ook U bent natuurlijk van harte welkom!"



"Ook u bent natuurlijk van harte welkom !Zoekt u een autobedrijf waar persoonlijke en professionele aandacht geen reclameslogan is.............maar werkelijkheid? Waar vertrouwen en kwaliteit geen loze woorden zijn, maar centraal staan in de manier waarop uw wensen worden aangepakt?Dit is al ruim veertig jaar het geval bij ons. Autobedrijf Nijhof is een klein familiebedrijf, de liefde voor auto`s en techniek is overgegaan van vader op zoon. Door onze overzichtelijke bedrijfsstructuur kunnen wij de prijzen laag houden en zijn wij altijd in staat om ruimte te maken voor een gesprek. Of het om een defect achterlicht gaat of om de aanschaf van een andere auto.Wij zijn een erkend BOVAG autobedrijf, en aangesloten bij de RDW rijksdienst voor"
Adres: Holterweg 50, 7245 SC Laren
Telefoonnummer: 0573401610
Stad: Laren
Route: Holterweg 50
Postcode: 7245 SC



op zoek naar gerelateerd: Garage laren gelderland, Opel garage Achterhoek, Marcel Hut, Gaspedaal, Hartgerink Hengevelde, Opel occasions overijssel, Opel Meriva occasion Automaat Hartgerink, Renault dealers Nederland
Recensies
Vandaag onderweg naar de zwarte cross een klapband gehad met een van onze aanhangers. Richting sluitingstijd kwamen we aan bij Nijhof en ze hadden nog een bandje op voorraad. Al met al nog geen half uurtje stil gestaan na de klapband! Bedankt heren!
Prettig bedrijf en fijne eigenaar & familie. Veel kennis aanwezig en staan altijd voor je paraat. Hier mijn auto gekocht en voor onderhoud. Zeer tevreden.
Jaren geleden toevallig klant geworden, omdat ze een auto te koop hadden staan die ik wilde hebben. Daarna blijven hangen voor onderhoud. Eerlijk, transparant, denken met je mee en jagen je niet onnodig op kosten. En als er eens iets duurders nodig is, gaat dat altijd in goed overleg.
Zeer goede service. Ons linker voor knipperlicht deed het wel en dan weer niet. De monteur repareerde dit in 5 minuten en we hoefden niets te betalen!
Had een probleem met mijn auto waarvoor ik al bij vier garages was geweest. Niemand had iets kunnen vinden. Bij Nijhof was het zo opgelost. En vriendelijk en open. Ik heb mijn garage gevonden......
2 jaar geleden auto gekocht. Zeer vriendelijk en betrouwbare mensen. Nog dagelijks blij mee
Mijn auto ingeruild bij Autobedrijf Nijhof met een goede ervaring. Nette service en een man van zijn woord.
Prettig zaken mee doen. Staan altijd voor je klaar en kennis van zaken.
Zeer goed en super aardig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid