facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Nieuwland

Autobedrijf Nieuwland

Info

Welkom bij Autobedrijf Nieuwland. Voor een snelle en betrouwbare service.

Geschiedenis

Autobedrijf Nieuwland.
Voor een snelle en betrouwbare service.

Autobedrijf Nieuwland is BOVAG gecertificeerd, laagdrempelig, heeft een no-nonsense mentaliteit en weet van aanpakken. Wij zijn specialist in de automerken Renault en Volkswagen.

Door periodieke scholing en training blijven alle medewerkers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de autotechniek, en ook de apparatuur in de werkplaats wordt regelmatig vernieuwd.

Kijk gerust eens op onze website (www.autobedrijfnieuwland.nl) hoe wij ervoor zorgen dat u tevreden weer bij ons wegrijd!



"Wij zorgen voor een uitstekende service aan uw voertuig. Bij ons staat de klant centraal!Autobedrijf Nieuwland is aangesloten bij Bosch Car Service, BOVAG-gecertificeerd, laagdrempelig, heeft een no-nonsense mentaliteit en weet van aanpakken. Wij zijn specialist in de automerken Renault en Volkswagen.Onze garage voldoet aan alle eisen van een moderne garage anno nu. Wij blijven onszelf en de werkplaats contant vernieuwen en aanpassen naar de eisen van de toekomst. Onze medewerkers blijven doormiddel van periodieke scholing en training op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de autotechniek.U bent van harte welkom bij Autobedrijf Nieuwland!"
Adres: Kalenbergerweg 8 I, 8315PE Luttelgeest
Telefoonnummer: 0527 20 28 53
ln.dnalwueinfjirdebotua@ofni
Stad: Luttelgeest
Route: Kalenbergerweg 8 I
Postcode: 8315PE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: autobedrijf nieuweland maarsbergen, autobedrijf nieuweland zeist, autobedrijf maarsbergen, autoscout, autobedrijf emmeloord, auto christiaan, gaspedaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Power Up Garage Power Up Garage 1 km vriendelijke met goed kennis van autos :
Recensies
Auto gekocht en opgehaald. Ontzettend fijn bedrijf. Komen afspraken na en zijn vriendelijk, eerlijk en enthousiast. Zeer tevreden.
Wij zijn super tevreden! Al meerdere auto's bij Nieuwland gekocht. Altijd meedenkend. Top service! Bedankt
Blijkbaar een schade auto aangeschaft bij Nieuwland, terwijl mij vertelt is dat de auto geen schade had gehad. Het begon met meerdere verschillende storingen, 3 keer terug naar de garage geweest voordat de oorzaak uiteindelijk gevonden was. Ook een keer naar de garage voor niks gereden omdat ze de afspraak vergeten waren te noteren in de agenda een enkele rit was voor mij 1,5 uur rijden. Slechte communicatie met de klant en tussen het personeel. Een leenauto meegekregen die ook pech had aan de versnellingsbak en waar ik niet verder mee kon rijden. Het bedrijf opgebeld maar ze konden verder niks betekenen. Heb zelf ergens anders een leenauto moeten regelen. Ook mijn laklaag van de bumper liet na een maand los, eerst zeggen ze het netjes voor je op te willen lossen. Later wilden ze graag 50/50 qua kosten doen. Uiteindelijk Bovag ingeschakeld en wel alles vergoed kunnen krijgen, dankzij Bovag. Ook mijn adaptive cruise control deed het niet goed, ik kon niet inhalen met mijn cruise control aan, de auto ging bij elke auto automatisch op de rem, wat zorgde voor gevaarlijk situaties op de weg. Aantal keren aangegeven, maar het bedrijf zegt dat het 'zo hoort'.. Ze zijn wel bereid om te helpen, maar het kost je wel veel moeite, geduld, geld en tijd. Ik koop er geen auto weer.
Busverhuur met goede communicatie, de bus zag er prima uit en reed goed, helaas hadden we in Roemenië wat problemen met het stuur, maar met communicatie vanuit Nieuwland hebben zij een vervangend vervoer voor oms geregeld en rijden wij de bus weer terug als hij gerepareerd is.
Héél erg goed autobedrijf....heb er een goede occasion gekocht en na een paar maanden door een technisch probleem de motor kapot...echter ben super door hen geholpen en nieuwe motor is geplaatst...auto rijdt weer soepeltjes...goede service en zéér ervaren medewerkers. Top autobedrijf dikke pluim
Hele fijne garage, denkt goed mee en je kan er snel terecht. Zelfs bij een onhandigheid met de auto kwamen zij aan huis om het op te lossen. Zeker een aanrader!Services: Uitlaat
Uitstekende service en klantgericht. We komen hier zeker terug voor de huur van een busje.
Goed bedrijf dat ook jonge medewerkers een kans geeft. Dit bedrijf is toekomst bestendig aan het ondernemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid