facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Nieuwenhuizen

Autobedrijf Nieuwenhuizen

Info

Autobedrijf Nieuwenhuizen De specialist op het gebied van auto onderhoud, auto reparatie, auto verkoop, LPG inbouw, airco, bedrijfsauto's en campers.



"Sinds 1971 actief, zijn wij bezig met klantmobiliteit. Deze ervaring gekoppeld aan onze kennis, techniek en efficiënte services zorgen ervoor dat u als klant veilig en probleemloos onderweg kunt zijn en blijven. Onze liefde voor het vak en de passie die wij als familiebedrijf delen en uitstralen ziet u terug in onze werkwijze en servicegerichte instelling. Daarbij staat uw klanttevredenheid centraal!Een voorbeeld daarvan:• Uw auto bij ons in onderhoud of voor reparatie? Uiteraard staat er indien nodig een gratis leenauto voor u klaar!Daarnaast kennen wij nog meer servicevoordelen. Kom bij ons langs en wij informeren u graag.De basis waar u bij ons op mag rekenen is:• afspraak is afspraak• transparant"
Adres: Industrieweg 18, 7949 AK Rogat
Telefoonnummer: 0522441582
Stad: Rogat
Route: Industrieweg 18
Postcode: 7949 AK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Nieuwenhuis auto, Autobedrijf Meppel, Nieuwenhuis auto Volvo, Brouwer Rogat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bedrijfswagen Service Meppel Bedrijfswagen Service Meppel 372 meter Prima bedrijfswagen garage, had er m'n vorige trucks in onderhoud en heb er laatste t...
Recensies
Top bedrijf!! Ze hebben ons geholpen toen we onderweg naar een vakantiehuisje met pech aan kwamen rijden. Kopje koffie, water voor het hondje en ons uit de brand geholpen. We zijn weer onderweg en super dankbaar voor hun vriendelijkheid en hulp!! Fijn weekend heren!
Zeer behulpzame jonghu,doet echt zijn best om te helpen. Ook voor een lpg verloopnippel van 7.45 euro. Zeer tevreden.!!!
Altijd een warm welkom, personeel is vriendelijk en denkt mee. Leenauto is geen probleem. Genoeg auto's op voorraad en zelfs de optie tot auto zoeken door een gespecialiseerde medewerkers. Reeds bij mijn Golf 7 is de remmerij, grote beurt en de dsg bak olie aangepakt. Auto rijd beter dan voorheen en dat voor een betaalbare prijs. Mijn complimenten
Ik heb in november 2021 een occassion gekocht bij Autobedrijf Nieuwenhuizen en ben zéér tevreden met zowel de auto als de manier waarop ik geholpen ben. Ik was specifiek op zoek naar een Seat Mii op aardgas en heb deze hier gevonden in een leuke uitvoering en in keurige staat. Contact verliep prettig en met aandacht voor de vragen die ik had, én er werd me een nette inruilprijs geboden voor m'n andere auto. Op de dag van ophalen werd de auto in keurige staat afgeleverd vers door de wasstraat en met een volle tank aardgas. 3 maanden later rijd de auto nog steeds als een zonnetje en heb ik nog geen gebreken kunnen ontdekken. Fijn bedrijf wat vertrouwen geeft aan z'n klanten.
tweedehands auto gekocht bij Nieuwenhuizen en geholpen door Stefan. Stefan vertelt een eerlijk verhaal en gaf een prima inruilprijs voor mijn in te ruilen auto. Deal gesloten dus. Echter bleek er na een week toch iets aan de hand met de remmen, op zich niet spectaculair maar toch gereclameerd bij Stefan en we kwamen tot een prima oplossing voor allebei. Top bedrijf waar de klant echt serieus genomen wordt.
Ik had voor het eerst in 3 jaar en na 100 duizend km's een storing in de lpg installatie van Prins. Het bleek een spoeltje te zijn. Snel en adequaat verholpen. Blij met mijn lpg ondanks bizar hoge prijzen. Terwijl lpg circa 10% CO2 en circa 60% NOx bespaart.
Eerste kennismaking prima opgelost. Auto startte niet meer. 20 minuten later waren ze er. Aan de praat gekregen en vanuit De Wijk langzaam naar Rogat. Een kwartier later was het klaar. Accu vervangen. En rijden maar. Dát is én klantgericht én klantvriendelijk! Complimenten!
Goede garage die het probleem met mijn lpg installatie heeft kunnen oplossen. De dealer kon niks doen en wilde de bobines die ik zelf al 1 maand daarvoor had vervangen alweer vervangen. Gelukkig is het allemaal nu opgelost Bedankt.
Goed geholpen. Super service. Echt kennis van zaken zeker als het om LPG gaat.
Super service. Kwam met een gas auto die niet meer op gas wilde lopen. Probleem hebben ze gevonden en snel opgelost voor een hele goede prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid