facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Nick Stox

Autobedrijf Nick Stox

Info

Wij zijn een jong en modern autobedrijf dat zich bezig houdt met de in en verkoop van kwalitatief hoogwaardige occasions van alle merken.

Producten

Kwalitatief hoogwaardige occasions van alle merken.

Adres: Maalbroek 108C, 6042KN Roermond
Telefoonnummer: 0640172936
ln.xotskcinfjirdebotua@ofni
Stad: Roermond
Route: Maalbroek 108C
Postcode: 6042KN


Recensies
Een kamerplant gekocht. In 3 maanden is deze ziek spint en ziet niet meer uit. De ziekte is zeker weten bij de aankoop van de winkel meegenomen namelijk is dit de enige plant in de kamer bij ons, geen planten van ons in de buurt. De winkel wast zijn handen in onschuld. 25 euro weggegooid m.a.w. Tot nu toe vaker bij deze winkel geld uitgegeven. Nooit meer dus.
Redelijk groot Tuincentrum. Netjes verzorgd , overzichtelijk en prettig met thema/kleur gesorteerd. Met het huidige seizoen is er een aanzienlijk aanbod voor kerst, met voornamelijk veel klein accessoires en decoraties. De prijs tikt tegen de hoge kant aan. Genoeg parkeerplaatsen voor de deur. Donderdag avond prettig rustig winkelen.
Top tuincentrum! Heeel veel aanbod! Leuke plantjes, heel veel mooie decoratie en een leuke papegaai Charlie! : Bepaalde dingen wel redelijk prijzig.
Zeer fijne service en advies gekregen. De winkel is goed bereikbaar, met flink wat gratis parkeergelegenheid. Gezellig ingericht en grote keuze.
Mooie winkel. Leuke puppycursus. Mooie kerstshow en lekkere soep. De kleintjes kunnen er hun ogen uitkijken. Ook Charlie de papegaai is een attractie. Niet schrikken. Hij kan opeens gillen! De gratis ballenbak is ook een succes!
Leuk winkel. Koffie is er heerlijk. Veel soorten planten en bloemen en tuin spullen
Goed assortiment en groots opgezet daarvoor dan ook een goede review. Maar niet anders dan andere tuincentra. Ook jammer dat de avond openingstijden inmiddels weer beperkt zijn.
Deze winkel is top .Was daar een aantal keren geweest om diverse bloemen/planten te kopen en in deze winkelstox waren er gelijk veel mooie bloem/plant variaties die mijn ouders ook heel gaaf vinden .Ook verkoopt deze winkel andere producten zoals huisdier behoeftes,stoelen etc. Bovendien is de eten bij de cafe daar ook lekker en de personeel en kassa zijn .
Zijn er wezen ontbijten in het restaurant. Voor slechts €8,00 2 pistolets wit en bruin kaas, vleeswaren, boter, jus d Orange, eitje en koffie of thee naar keuze. Winkel gedeelde ruim en gezellig ingericht.
Het assortiment is hip en modern, leuk om te combineren zowel planten als toebehoor voor interieur. Ze hebben een carnevals hoek met een uitgebreid assortiment, het is hier goed vertoeven. Ruime keus uit binnen en buiten plantjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid