facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Nagel

Autobedrijf Nagel

Info

Autobedrijf Nagel is een universeel autobedrijf dat is gespecialiseerd in het repareren van auto’s en gevestigd te Rosmalen.

Geschiedenis

Door het leveren van vakkundig werk in combinatie met een goede service en klantvriendelijkheid, heeft hij een brede klantenkring op kunnen bouwen.

Autobedrijf Nagel staat er om bekend altijd met de klant mee te blijven denken. Alle kosten worden van te voren besproken met de klant. U weet dus precies waar u aan toe bent, geen verrassingen achteraf.

Verder bent u ook op het juiste adres voor een snelle service bij stilvallen of niet starten van de auto, want wij zijn 24/7 bereikbaar en hebben ruime openingstijden.

Wij zijn aangesloten bij www.trekhaakland.nl. Dus ook voor het plaatsen van een trekhaak bent u bij ons aan het juiste adres.



"Bij CarProf Autobedrijf Nagel in Rosmalen denken wij graag mee met onze klant en informeren u vooraf over de staat van uw voertuig. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan. Voor u staan we klaar voor de jaarlijkse APK, het onderhoud en reparaties van uw personenauto, bedrijfswagen of aanhanger/caravan. We geven daarnaast 24 maanden garantie op reparaties en arbeidsloon."
Adres: De Kleine Elst 48, 5246 JJ Rosmalen
Telefoonnummer: 0732060150
Stad: Rosmalen
Route: De Kleine Elst 48
Postcode: 5246 JJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Grinsven Auto's Van Grinsven Auto's 2 km Een uitstekend adres! Wij hebben er al drie prachtige auto's Audi gekocht en zijn zee...
Kruisstraatbandenservice Kruisstraatbandenservice 5 km Banden, reparatie en kleine onderhoudAlle auto's mogelijk!
Totaalservice Kruisstraat Totaalservice Kruisstraat 5 km Komt zijn woord na ... en goede service
Autobedrijf Dielissen VOF Autobedrijf Dielissen VOF 5 km Vriendelijke eigenaar, veel verstand van zaken. Snel en goede zaken gedaan. Gaat de a...
Chambon Auto's Chambon Auto's 5 km Vorig jaar heb ik hier een kleine auto gekocht voor woon werk doeleinden. De auto was...
Autobedrijf Van Lee versnellingsbakken en motoren Autobedrijf Van Lee versnellingsbakken en mo... 5 km Zeer goede service! Zeer goed en vriendelijk geholpen, waarna ook eerlijk advies! Nog...
Recensies
Deze garage heeft mij snel en kundig geholpen met onze camper. Zeer vriendelijk personeel! Echt een aanrader
Zeer professionele én persoonlijke aanpak bij Autobedrijf Nagel. Ze denken met je mee als het gaat om de best passende oplossing voor het onderhoud van je auto, rekening houdend met het soort gebruik, de leeftijd, de beoogde levensduur etc. Uiteraard niet merk gebonden zoals bij de auto dealer! Aanrader.
Vandaag super goed geholpen door dit bedrijf! De medewerkers hebben extra service verleend toen ik in nood zat met mijn auto en niet meer verder kon rijden. Aardige mensen die meedenken met je, top bedrijf!
Beide auto's naar autobedrijf Nagel gebracht voor een kleine beurt en APK. Communicatie prettig en eenvoudig, middels WhatsApp zijn we op de hoogte gehouden. Een overzichtelijke en professionele offerte ontvangen, alles in overleg. Tijdens uitvoeren van het onderhoud is er een kleine schade ontstaan, dit kan natuurlijk een keer gebeuren. Nagel heeft dit naar volle tevredenheid opgelost, netjes! Wij komen zeker terug.
Via mijn zus ben ik bij autobedrijf Nagel terecht gekomen. Ik ben nu al een paar keer ontzettend goed geholpen. Als je belt dan krijg je snel iemand aan de telefoon die je te woord staat. Ze denken met je mee en maken een afspraak die het beste voor jou uitkomt. Als je op de nette zaak komt dan zit daar een vriendelijke jongeman die je ontvangt en helpt. Alles wordt duidelijk uitgelegd en ik laat mijn auto met een gerust hart achter. Gedurende de dag word ik goed op de hoogte gehouden van wat ze met mijn auto aan het doen zijn. Ook bij grote kosten wordt er overlegd of het kan. Bij mijn APK keuring hebben ze de tijd genomen om elk puntje met mij door te spreken en uit te leggen waarom dat nodig was. Ik vind dat erg fijn. Bij het ophalen van mijn auto word ik weer netjes ontvangen en er wordt gevraagd of dat alles telefonisch goed is uitgelegd. Je kunt altijd nog vragen stellen en soms roepen ze zelfs even de monteur er bij zodat hij het uit kan leggen. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar, denken mee over vervangend vervoer, fijne service en zijn deskundig. Ik raad deze garage zeker aan.
Op basis van eerdere positieve reviews mijn auto naar Nagel gebracht. Netjes ontvangen aan de receptie en mijn auto met een gerust hart achtergelaten. 's Middags kreeg ik een hogere offerte dan verwacht, maar ook deze is netjes en stap voor stap uitgelegd. Update 09-01-2020 Vanwege de hoge kosten en twijfels aan de reparaties, mijn auto dit jaar naar een andere garage gebracht voor onderhoud. En wat schetst mijn verbazing: dezelfde onderdelen moeten wederom vervangen worden. Update 24-01-2020 Na een bezoek aan Nagel om na te vragen hoe bovenstaande kon gebeuren, mijn auto weer weggebracht om de gemaakte fouten te laten herstellen. Dit is netjes gebeurd en mij volledig als service aangeboden. Tevreden met deze oplossing!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid