facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Mulder

Autobedrijf Mulder

Info

Autobedrijf Mulder” is occasion dealer van alle merken, bij ons kunt u zonder afspraak terecht voor een nieuwe APK keuring!

Adres: Turfweg 26, 9697XK Blijham, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0597-562356
Stad: Blijham
Route: Turfweg 26
Postcode: 9697XK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Recensies
Binnengelopen voor een APK voor m'n Smartje. Meteen aan de beurt. Remleiding verroest. Afspraak gemaakt en alles top geregeld. Eerlijke service voor een eerlijke prijs. Aanrader
Apk station prima geholpen! snel,en erg tevreden, met het resultaat
Snel kunnen afspreken. Grote beurt en keuring. Prijs allezins redelijk!
Onlangs voor het eerst naar Harjo gegaan en geen spijt van. Vakkundige service en gaat tot het uiterste om alles inorde te maken. Korte wachttijden, klaar terwijl je wacht. Onze Corolla kan weer de weg op.
Harjo heeft jarenlang mijn auto gekeurd. Was altijd secuur en deskundig. Nooit extra kosten bij herkeuring als er iets gemaakt moest. Echt een topadres.
Zeer fijne bedrijf en nee geen familie maar wel zeer tevreden over jullie service ben gisteren bij jullie geweest met men seat arosa met die aparte kleuren.
Daar moet je zijn met je auto goede zurvers en vriendelijke
Heel goed geholpen en de werken zijn in orde en een goede uitleg van het werk
Goede bekwame monteurs die hun vak verstaan, altijd aardig, keurmeesters Kuil en Mulder altijd duidelijk met de apk, kortom een zeer goede garage voor goed en vakkundig onderhoud.!
Vriendelijke ontvangst. APK aan de prijs, maar wel herkeuring zonder bijbetaling als het bij poging 1 niet lukt. De criteria voor goed- dan wel afkeuren vind ik wel wat mistig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid