facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Martens

"Autobedrijf Martens is een echt familiebedrijf, ontstaan in 1984. We bestaan inmiddels al meer dan 30 jaar en zijn gespecialiseerd in de merken Volkswagen en Audi.We beschikken over een ruim occasionaanbod van ongeveer 180 auto’s in allerlei prijsklassen. Kom snel langs om eens rond te kijken, we staan u graag te woord!"
Adres: 150 Riegshoogten Dijk, 7913 TC Hollandscheveld
Telefoonnummer: +31528361370
Stad: Hollandscheveld
Route: 150 Riegshoogten Dijk
Postcode: 7913 TC


Recensies
Vrijdagochtend gebeld voor bezichtiging van een Audi A4. Auto werd netjes binnen klaar gezet wegens het slechte weer. Vriendelijke uitleg zonder te pushen en proefrit geen probleem. Auto was in uitstekende staat en daarnaast geeft de keurige indruk van het gehele bedrijf vertrouwen. Deal gesloten en een week later de auto opgehaald, inmiddels al weer een paar weken en km verder. Auto kopen en geleverd krijgen 'zoals het hoort',bedankt!
Een bedrijf wat een 5 sterren review verdient. VW Polo gekocht in het begin meteen storing met de lichten. Super snel kosteloos opgelost. Auto rijdt als een werkpaard, voelt betrouwbaar aan!
Dit autobedrijf doet wat het beloofd. Vw Taigo hier gekocht heel tevreden. Ook de eigenaar is betrouwbaar en leuk in de omgang, en zeer goed ontvangen door de medewerkers. Zeker een aanrader.
Top bedrijf, super geholpen en een hele mooie golf gekocht. Super bedankt nogmaals!
Ik was aangenaam verrast door Martens, ik ben namelijk niet zo van de "autohandelaar". We werden hartelijk ontvangen. De verkoper wist precies wie we waren en waarvoor we kwamen, al voor we de auto geparkeerd hadden. De auto waarvoor we kwamen was al klaargezet voor de proefrit. We hebben een prettig gesprek gehad en na een reëel bod op onze in te ruilen auto, besloten de auto te kopen. We zijn erg blij met de "nieuwe" auto, tot nu toe zeker geen spijt. Als ik dan toch een puntje van kritiek mag geven, ik vond na de aflevering van de auto toch wat schoonheidsfoutjes. De auto was aan de buitenkant helemaal netjes schoongemaakt, maar binnen vond ik het toch niet helemaal schoon. De auto was afgeleverd met een nieuwe APK, maar deze week bij de eerste keer gebruik van de ruitenwissers, bleek dat de wisserbladen helemaal verdroogt zijn. Dat was jammer. Buiten deze 2 dingen, dik tevreden. Zou er zo weer een auto kopen.
Heel goed service van Martens, elke keer ik ben daar krijg ik snel help en goed service, beter garage vind je niet snel. Groeten uit Noorse auto dat gebruikt deze garage.
Autobedrijf MARTENS heeft ons 9 jr geleden aan een rode Tiguan 2.0TSI/4M geholpen. Deze auto voldeed tot nu toe goed, maar we waren toch toe aan wat anders. Na wat mailtjes over en weer met Gerben Martens kregen we zicht op een Tiguan, 2.0TSI/4M uit juli 2019 met 8500km op de teller bij Autohaus Jozefs in DE. Deze kwam vlot naar NL en de koop en kenteken registratie tenaamstelling werd weer met optimale service veiliggesteld op 3012'22. We zijn zeer tevreden en rekenen weer op vele veilige jaren rijplezier in onze Caribbean bleu TIGUAN. Na een week belde verkoper Gerben Martens met de melding dat in het onderhoudsboekje een jeugdfoto was aangetroffen. Nou had ik nog een nummerbord van onze rode Tiguan dus die hebben we gelijk meegenomen toen we de foto ophaalden. Wat tevens een fijne after sale ervaring was dat er een instructieboekje in NL beschikbaar was om de wagen nog beter te leren kennen. Al met al was het weer dik in orde!!
We zagen een zwarte vw polo bij Autobedrijf Martens te koop staan. Gebeld en helaas stond er al een reservering op deze auto. Daarop maar elders naar andere polo's gaan zoeken en kijken. Totdat er een app van Autobedrijf Martens binnenkwam met daarin een prachtige blauwe polo met erg veel opties. We zijn gelijk richting Hollandscheveld gereden. Proefritje gemaakt en de keuze was snel gemaakt. Vervolgens kregen we het over een zwarte golf gte die nog binnen moest komen. Op de dag van binnenkomst ook de gte gereden en gekocht ter vervanging van een golf 7 tdi. De verkoper Derk dacht erg goed mee met onze wensen en nam ook het initiatief om eerlijk advies te geven. Hij communiceerde op een professionele manier zodat je hier met goed vertrouwen een auto wil kopen. Hier kunnen veel andere autobedrijven nog een voorbeeld aan nemen. De auto's bevallen prima tot nu toe en onze volgende auto's mogen ook weer bij Marten's gekocht worden.
Goede informatie over de auto, scherpe prijs, persoonlijk advies, hartelijk, doen wat ze beloven, ze leggen alles duidelijk uit, ze doen moeite. Dankjewel. Ben ontzettend blij met de 'nieuwe' auto en zullen jullie bij anderen aanbevelen.
Goede en snelle service, behulpzaam en betrouwbaar! Zeker een aanrader, blij dat ik mijn auto hier heb aangeschaft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid