facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Marcelino

Autobedrijf Marcelino

Info

In- en verkoop betaalbare auto's!



"In- en verkoop tweedehands auto’s"
Adres: Dorpsstraat 80a, 5761 BP Bakel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0653785206
Stad: Bakel
Route: Dorpsstraat 80a
Postcode: 5761 BP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fransen automotive. Fransen automotive. 214 meter Wij kochten er 23 jaar geleden onze eerste Volvo voor een hele leuke prijs, en meteen...
Autobedrijf Jan van Zeeland Autobedrijf Jan van Zeeland 491 meter Waren nog geen klant, maar kwamen nadat we met stukken zaten binnen het uur om het op...
Recensies
Erg goede service. Begin dit jaar een auto gekocht, hier zat een kleine storing in dus is de dag erna direct verholpen. Aantal maanden later was de verwarming stuk, nadat deze gemaakt was is het na een aantal weken helaas weer stuk gedaan. Konden meteen terugkomen en is gratis gemaakt omdat het onder de garantie valt onder het genot van een kop koffie erg vriendelijk! Zeker een aanrader
Mooie nette VW Touran 2.0 FSI gekocht en verkoper geen poespas verkoop praatjes gewoon eerlijk. Als er aan een auto wat mankeert dan staat het duidelijk op zijn website wat sommige niet begrijpen wat ik lees. Ik heb in ieder geval goede ervaring ermee met MarcelinoPedroautobedrijf. Ga zo door maat.
Hele aardige vent, klein probleempje gehad na de aankoop van de nieuwe auto. Gelijk opgelost zonder problemen. Top gozer, kom zeker terug om nog een auto te halen.
Hele leuke mensen. Klant vriendelijk. 2 weken geleden auto gekocht en er was iets niet goed. 2 dingetjes. Meteen opgelost. Auto even kwijt geweest en net opgehaald. Super en erg tevreden. Zeker aanrader. Bedankt voor de goede zorgen.
Wat een verademing! Fijne service, goed advies en open en eerlijk over de auto die ik bij Pedro kocht! Voor mij een zeer betrouwbaar adres, ik heb al mensen naar Marcelino auto’s in Bakel verwezen.
Vriendelijk en super behulpzaam, echt zoals je geholpen wilt worden! Ik ben heel blij met mijn auto.
Hartstikke bedankt voor de goede service en goede koffie. Jos en benny uit Gemert
Enorm klantvriendelijk! Koffie staat klaar en waar voor je geld. Auto zonder garantie gekocht en toch service gekregen toen bleek dat er iets stuk was.
Top service! 2e hands auto gekocht 2 dagen later een klein euvel. Gebeld, netjes te woord gestaan de dag erop naar de garage gekomen en binnen 30 min kosteloos opgelost onder het genot van een lekkere kop koffie!
Vorige week auto gekocht, was onder de indruk van de vriendelijkheid van de eigenaar en zijn zoon. Bij vragen worden deze netjes beantwoord en bij twijfel krijg je het advies om even langs te komen. Complimenten. Ga zo door!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid