facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Manti

Autobedrijf Manti
"Kwaliteit & Scherpe Prijzen APK, Airco, Banden, Onderhoud Service, Autotransport, Ophaaldienst en alle overige service De voordelige servicepunt met dealer kwaliteit voor alle automerken.Stop met onnodige hoge kosten!Ons gespecialiseerd team denkt met u mee dit om onnodige hoge kosten te voorkomen.Bel of stuur een bericht via whatsapp of kom gerust langs voor een afspraak. Ons vakkundige specialisten staat u graag te woord geeft u altijd openheid van zaken. De koffie staat klaar!"
Adres: Van meelweg 10, 7602RD Almeloo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0546795514
Stad: Almeloo
Route: Van meelweg 10
Postcode: 7602RD


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 13:00 - 17:00

Recensies
Allereerst de service van autobedrijf manti is zeer goed! Personeel is professioneel, klantvriendelijk en duidelijk. Onderhoudsbeurt uitgevoerd, airco bij laten vullen en accu vervangen. Binnen 1.5 uur kon ik de auto ophalen. Vergeleken met mijn vorige garage zijn de kosten veel voordeliger en ze zijn netjes binnen de indicatie gebleven. Echte aanrader
We hebben de airco bij laten vullen, goeie service en we kregen goed advies
Zeer professionele garage! Personeel is uitermate vriendelijk. Er wordt ontzettend meegedacht in elke situatie. Zij hebben er een vaste klant bij! Echt een aanrader en super voordelig!
Enkele malen bezocht voor de APK. Elke keer zonder afspraak 's morgens direct geholpen. Serieuze controle van alle APK-punten maar toch vlot. Alle keren kon ik erop wachten. Nette en ruime werkplaats, vriendelijke en klantgerichte monteurs. APK niet duur. Wachtkamer met tv, koffie en thee.Services: Voertuiginspectie
Vandaag langs geweest voor de APK, kon zonder afspraak direct een keuring krijgen! Ik mocht plaatsnemen in de verwarmde wachtruimtemet waar gratis koffie en thee aanwezig was! Net bedrijf en personeel! Binnen een half uur stond ik weer buiten en dat voor maar €30,-!
Fijne service ik werd direkt geholpen voor de apk keuring. Goed overleg mocht er iets gemaakt moeten worden. Samen overleggen hoe we dat kunnentoplossen dat vond ik wel heel fijn. Ech super.
Correct en adequaat geholpen. Ook een terzake doende advisering zonder dwingend te zijn. Hele goeie service voor een goeie prijs, Prettige wijze van communiceren, Ga zo door herenServices: Banden
Echt een top garage met vriendelijk personeel. Arbeidsuren wat ze rekenen zijn kwa gemiddelde garage tarieven zeer voordelig. En alles wordt van tevoren besproken, zodat je van tevoren kan beslissen of je het eens bent met de prijs en reparatie.
No nonsens garage, afspraak snel geregeld. En de airco netjes weer bij gevuld. Nog extra controle op lekkage maar gelukkig alles goed. Ik sluit me aan bij eerdere reviews dat hier een goede service word geleverd tegen een mooie prijs.
Ik kwam APK maken en na 30 minuten werd alles gecontroleerd. Vriendelijke service, geweldige prijzen. Ik ben zeer tevreden!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid