facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Linge

Autobedrijf Linge

Info

Welkom bij Autobedrijf Linge,

Autobedrijf Linge het adres voor uw geschikte, betrouwbare en betaalbare occasions.

Adres: Nijverheidsstraat 33-o, 6851 EJ Huissen
Telefoonnummer: 0630202080
Stad: Huissen
Route: Nijverheidsstraat 33-o
Postcode: 6851 EJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jonker Huissen Jonker Huissen 167 meter Ik ben zeer tevreden over de firma jonker uit huissen. Mijn zoon reed de motor van zi...
Recensies
Maandag wezen kijken voor een bmw 1 serie uit 2012. Verkoper laat netjes de beschadigingen zien en neemt de tijd voor uitleg. Dinsdagochtend gebeld dat ik hem wil overnemen en dinsdagmiddag was alles al rond.
Super blij met mijn Mercedes A klasse! Inmiddels heb ik de auto al een maand en nog steeds even blij mee als dag 1. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam, geen vraag was te gek. Gewoon een hele goede service!
Begin november een witte VW Golf 6 aangeschaft bij dit bedrijf. De verkoper, Ömer, is vriendelijk, behulpzaam, maar vooral erg klantgericht met zijn open houding. Geen enkele vraag was te veel. Destijds was ik al in de wolken van mijn aankoop en dat is nu ruim 3 maanden verder niet onveranderd. Geen verborgen gebreken of iets dergelijks. Zeker een aanbeveling wat mij betreft!
De eigenaar is zeer bekwaam en ik heb nog nooit zo een goede service gehad. Ik heb een week geleden een BMW 1 serie gekocht en ik ben er erg blij mee.
Ger, Januari 2021, voor mijn zoon een SEAT Leon gekocht. Eerst aankoopkeuring gedaan bij mijn eigen automonteur. Vastgesteld dat het een mooie eerlijke en scherp geprijsde auto betrof. Na aankoop bleek een van de buitenspiegels niet elektrisch in te klappen. Na een telefoontje afspraak bij garage voor “service” reparatie. TOP service. Verkoper Ömer als een vriendelijke klantgerichte verkoper.
Een auto kopen is niet makkelijk, en ook niet een kleine investering. De medewerkers hebben de transactie heel makkelijk voor mij gemaakt. Ik heb een auto gekocht, zoals beschreven en ben zeer tevreden. Ik heb ook een leuke prijs gekregen voor het inruilen van mijn auto. Zeer aangeraden niet alleen wegens de selectie van hun auto’s, maar ook de service die ze bieden.
Hier een auto aangeschaft.. zwaar spijt van! Garantie die verkocht werd is niets waard! En nu al dik aan de €9000,- euro aan omkosten gehad! En dat op een auto van €12000,-
Heb hier een occasion gekocht. Goede service, open verkoper prettig onderhandelen. Voor een reële prijs de auto gekocht. Tot nu toe na 2 maanden geen verborgen gebreken gevonden, de auto rijdt nogsteeds goed!
beroepshalve hier geweest om i.o.v. klant auto aankoopkeuring uit te voeren. alle medewerking werd door verkoper verleend. verkoper is zeer duidelijk over de staat en conditie van zijn auto. een uitgebreide proefrit bleek geen enkel probleem als ook een uitvoerige test op de brug. Auto is exact zoals verkoper deze had geadverteerd. Heeft het niet mooier gemaakt, en het klopt. Voor een kwaliteit occasion en eerlijk advies, kan je hier goed terecht. Zeer open houding heeft de verkoper, geen verborgen gebreken. Hij wil dat de klant een goede auto koopt, anders verkoopt hij liever niet, dat is wat hij zei. Ga zo door!
Hier een mooie BMW 1-serie gekocht. Goed geholpen door de verkoper/eigenaar. Auto bevalt super! Aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid