facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Lex Roelofs B.V.

Autobedrijf Lex Roelofs B.V.

Info

Autobedrijf Lex Roelofs

Geschiedenis

Autobedrijf Lex Roelofs is gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte auto´s. Door ons uitgebreide inkoop netwerk zijn wij in staat top occasions te leveren tegen lage prijzen. Kijk op WWW.AUTO-ROELOFS.NL voor meer informatie.



"Autobedrijf Lex Roelofs B.V. in Kessel vlakbij Venlo en Roermond is gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte auto's. Door ons uitgebreide inkoop netwerk zijn wij in staat top occasions te leveren tegen lage prijzen.Voor u als koper is het van belang om te weten waar u aan toe bent bij de aankoop van een auto. Wij bieden zekerheid door middel van verschillende aflever- en garantiepakketten. Door een keuze te maken tussen deze pakketten, kunt u zelf bepalen welke mate van zekerheid u wenst. Wij maken van te voren duidelijke afspraken met u over de leverings- en garantievoorwaarden.Heeft u interesse in het bezichtigen van een occasion? Bel dan s.v.p. even voor een afspraak."
Adres: Donk 22, 5995PM Kessel (Limburg)
Telefoonnummer: +316 18510174
Stad: Kessel
Route: Donk 22
Postcode: 5995PM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bedrijfswagens Kessel B.V. Bedrijfswagens Kessel B.V. 3 km Prima bedrijf, wij hebben hier een koelbus gekocht welke getest was en goed zal moete...
Loek van Sebillen Auto's Loek van Sebillen Auto's 3 km Goeie service, moest auto onderdeel halen voor mijn neef
Z&K Auto's Kessel Z&K Auto's Kessel 4 km Inkoop&Verkoop van tweedehandse auto's. Voor meer informatie bekijk onze website.
Recensies
Top service! In december een oude auto gekocht. Helaas kwamen er onkosten aan binnen zes maanden. Contact opgenomen met de garage, deze wilde kijken wat er aan de hand was. Ze hebben dit super opgelost, ik kan weer verder met mijn auto. Dikke pluim, deze service!!
Lex Roelofs is een zeer betrouwbaar autobedrijf welke door jarenlange ervaring precies weet wat de wensen van de klant zijn. Goede uitstekende occasions die, voordat ze in de verkoop gaan vooraf goed worden geïnspecteerd met een kritisch ervaren oog.. Zo komt het, dat je alleen maar kwaliteit kunt kopen. Uiterst vriendelijk en vakbekwame medewerkers zijn de kers op de taart bij autobedrijf Lex Roelofs
Echt een goede ervaring aan dit bedrijf en mijn aankoop overgehouden. Snelle Communicatie, mooie presentatie van de auto’s. Na een goede proefrit, alle tijd gekregen om naar de auto te kijken, daarna mooie deal gemaakt voor de inruil en aankoop van de nieuwe auto. Ik kon hem dezelfde dag nog ophalen. Ik beveel het bedrijf zeker aan!
We hebben vorige week onze auto bij lex gekocht. Super blij. Maar na 1 dag sprong het lampje van de storing in het dashboard. En begon de auto te stotteren. Hier in de buurt de auto laten uitlezen. Bleek de bobine te zijn, meteen laten maken. Lex heeft de kosten betaalt. Echt super service!
Wij zijn hier voor een auto wezen kijken. Bij aankomst stond de auto keurig gewassen klaar en mochten wij een ruime proefrit maken. De auto zag er uitstekend uit en was heel goed onderhouden. De eigenaar beantwoord rustig onze vragen en wist de historische van deze auto uit zijn hoofd. Helaas zaten de stoelen niet lekker, hier kon de garage uiteraard niets aan doen. Hierdoor uiteindelijk besloten de auto niet te kopen, maar voor ons een adres om zeker te onthouden!
Na vele jaren geleden een aankoop gedaan te hebben, nu wederom bij Roelofs een aankoop gedaan. Goede professionele service, geen poes pas maar duidelijk zaken doen.
Zoek je een eerlijke, betrouwbare autobedrijf met uitstekende vakkennis? Niet langer zoeken. Bij LEX ROELOFS in KESSEL ben je aan het juiste adres. Een no nonsens bedrijf met kennis van zaken, eerlijk, betrouwbaar en een fantastische service . Ook wat betreft de prijs/kwaliteit -verhouding van de auto's die zij verkopen. Wij zijn onzetrtend blij met onze Volvo V70.
Meerdere jaren geleden een fijne Ford Mondeo gekocht. Goede service. Wederom een auto gekocht. Aanrader!
Wat een goede service! Ik had een auto gekocht, bleek de koppeling te slippen. Meteen ermee terug gegaan, en hun hebben het super opgelost door er een nieuwe koppeling in te laten zetten! Deze garage is zeker een aanrader!
Zeer vriendelijke ontvangst en uitstekende mogelijkheid en tijd om de auto goed aan een persoonlijke keuring te onderwerpen. Geen opdringerig verkooppraatjes. Uiteindelijk was het niet de auto die ik zocht, al mankeerde er niets aan de auto. Prijs/Kwaliteit in orde. Overigens was het inruilvoorstel bij een eventuele koop ook fair.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid