facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Krul

Autobedrijf Krul
"Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van Volkswagen Caddy en Caddy Maxi benzine en Volkswagen Beetle en New Beetle, voornamelijk cabriolet. Ook verschillende speciale of zeldzame auto's in ons aanbod, altijd met liefde gekocht. Wij selecteren op kwaliteit en exclusiviteit, onze auto's worden ingekocht zoals we ze privé ook zouden kopen. We hebben jaren lang ervaring met import uit Duitsland, veel vaste dealerbedrijven waar we regelmatig inkopen, alléén echte auto's met aantoonbare onderhoudsgeschiedenis en gegarandeerde kilometerstand. Altijd 30 auto's op voorraad, wekelijks wisselende voorraad. Inruil en financiering is bij ons mogelijk."
Adres: Gildenstraat 34, 4142 VE Leerdam
Telefoonnummer: 0345633656
Stad: Leerdam
Route: Gildenstraat 34
Postcode: 4142 VE


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Occasions Leerdam, Autobedrijf in Leerdam, Autobedrijf Krul Kedichem, Garage Leerdam Parallelweg, Visscher Leerdam, Kemkes LEERDAM, Autobedrijf Middelkoop Leerdam, Marinus Autos Leerdam review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autokijk Autokijk 180 meter AUTOKIJK - Voor iedereen die een betrouwbare auto wil kopen voor een goede prijs.
Citroen specialist Tres Beau Citroen specialist Tres Beau 351 meter Tres Beau is een persoonlijke citroen specialist waar ik al meerdere citroëns heb gek...
Camper Voet Camper Voet 2 km van 22 t/m 24 april met Camper Scover naar het Limburgse Berg en Terblijk geweest. Pr...
Recensies
Na vele jaren zakelijk gereden te hebben voor het eerst weer eens een eigen auto gekocht. Bij toeval zijn wij bij Rolf en Miranda van R.Krul Cars & Bikes terecht gekomen. En wat zijn wij blij dat toeval bestaat! Een heel prettig ontvangst in de mooie showroom met stuk voor stuk hele mooie occasions. Wij hebben hier onze Mini Cooper cabriolet gekocht. Aandacht, eerlijkheid, oprechtheid, service en aftersales staan hier heel hoog in het vaandel. Eigenlijk kom ik superlatieven te kort om Rolf en Miranda alle credits te geven die ze verdienen. Een absoluut goed en fijn adres om een mooie occasion aan te schaffen!
Wij zijn zeer tevreden met Krul Cars, super enthousiast echtpaar die alle tijd nemen voor de klant met ook voor detail. Zeer nette showroom en mooie auto's die er stuk voor stuk top uitzien en door de eigenaar zelf geselecteerd. Absolute aanrader mocht u in de markt zijn voor een gebruikte auto. Bovendien heel veel kennis van de auto's die ze verkopen.
Ik heb hier mijn auto ingeruild voor een mooie andere auto. Vanaf het eerste telefonische contact een goed gevoel. Keurig en netjes behandeld en onderhandeld, geen poespas. Persoonlijk en vriendelijk contact tot aan de dag van inruil. Zojuist blij thuis gekomen in een mooie auto!
Wij zijn heel erg blij met onze beetle. De familie Krul heeft zichtbaar passie voor hun vak waardoor de service en persoonlijke aanpak echt geweldig is. De auto was werkelijk piekfijn in orde, schoon, blinkend, bijna zo goed als nieuw. We wensen de familie Krul met hun bedrijf heel veel succes!
Mooie cabrio gekocht bij dit autobedrijf, auto zag er keurig uit, aflevering was ook prima met tijd voor heldere uitleg. Rolf heeft veel passie voor zijn bedrijf en de auto’s die ze verkopen.
Beste Mensen, ik wil jullie wat vertellen over dit fantastische bedrijf, op de eerste plaats een hartelijk welkom, binnenkomst is al een plaatje wat een ambiance van netheid en verzorging dat straalt het hier uit. Bedankt Rolf, Miranda en Max voor jullie oprechtheid en eerlijkheid, ben eindelijk mensen tegen gekomen die je kunt vertrouwen in deze vele geboefte in de autobranche. Wij zijn stukken ouder als jullie maar wij voelden het net als thuiskomen. Ik zou zeggen ga zo door op deze voet. Dan krijg je tevreden klanten zoals wij. Mensen koop hier met een gerust hart een auto, je wordt oprecht en eerlijk behandeld. Wij komen uit Brabant, wij zijn hartelijkheid gewend maar hier kunnen wij nog iets van leren. Bedankt Rolf, Miranda en Max
Bijna 3 maanden geleden een mooie Opel Corsa gekocht. Ben bij veel auto dealers geweest, maar bij deze voelde ik me toch echt het best. Goede service en echte persoonlijke aandacht!
5 sterren, dik verdiend! Wij hebben onze auto gevonden, prachtig uitgelicht en in topstaat. Een absolute aanrader om bij dit bedrijf een kijkje te nemen, alle auto's staan er top bij. Bedankt en tot de volgende keer.
Wat een mooie bedrijf! Wij hebben hier een “nieuwe” VW Tiguan gekocht, van binnen en buiten is deze auto als nieuw! Rolf en zijn vrouw zijn oprechte en eerlijke mensen, ze nemen de tijd en hebben vooral geen verkoop praatjes! Wij hebben een realistische prijs voor de auto betaald en hebben een goede prijs gekregen voor de auto die wij hebben ingeruild!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid