facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Kruft

Info

Voor uw totale wagen onderhoud, en occassions.



"Wij hebben een grote collectie occasions van vrijwel alle merken. Voor onderhoud, reparatie en APK ben je bij Kruft zeker van mobiliteit. Goede service, een goede prijs en transparantie, dat is waar wij voor staan bij Autobedrijf Kruft."
Adres: Newtonweg 7, 4104 BK Culemborg
Telefoonnummer: 0345511081
Stad: Culemborg
Route: Newtonweg 7
Postcode: 4104 BK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Premio Premio 220 meter Helaas geen goede ervaring met dit bedrijf. Na een klapband hier een noodband op de v...
Profile / GlasGarage / Autohopper Culemborg Profile / GlasGarage / Autohopper Culemborg 619 meter Onderhoud en reparatie, APK, banden, glasservice, aircoservice , autoverhuur en meer.
Carprof - Culemborg, Houten, Vianen Carprof - Culemborg, Houten, Vianen 2 km Ivm startproblemen langs Carprof geweest, kon de auto enkele dagen later brengen, aut...
Recensies
Gisteren mijn auto ingeruild en nieuwe gekocht. Hele fijne gasten, eerlijk en open naar elkaar toe. Goede communicatie en service.. Aanrader! Kom zeker terug, al is het maar voor een bak koffie.
Vandaag onze nieuwe BMW opgehaald bij autobedrijf Kruft. We waren al lang op zoek naar deze specifieke auto. De eigenaar heeft een hele zoektocht voor ons gehouden en met een zeer goede deal geïmporteerd. Daarnaast is deze ook puntgaaf in speciale coating gezet waardoor hij als nieuw lijkt. De eigenaar is zeer deskundig, vriendelijk en betrekt je bij het gehele aanschaf traject. Niets dan lof over deze vak garage. De service is echt top.
Toppers! Vandaag een mooie C1 opgehaald! Superleuk dat jullie in het complot zaten, hierdoor was t een grote verassing! Ik hoop veel veilige km te maken! Dit zijn mensen die weten wat ze doen!
Mooie bmw 3 serie gekocht. Top auto top service!!
Vanavond mijn nieuwe BMW 320D opgehaald! Super blij met de auto. Wat een pracht auto... Bovendien een prettige sfeer in het bedrijf, topservice en vriendelijke betrokken mensen! Dank!! Ik kom zeker bij jullie terug voor de beurten, ook al is het een ruim half uur rijden voor mij. Groeten Tom
Onwijs goed geholpen en de eigenaar is echt een topper.. Professioneel, vriendelijk, en relaxed!! Hij nam alle tijd, denkt mee in oplossingen en levert een goede auto af. Dit is zonder twijfel mijn nieuwe vaste autogarage en verdient minimaal 5 sterren!
Vandaag mijn opel agila opgehaald, bij autobedrijf Kruft, de eigenaar is vriendelijk en een fijn persoon om mee te dealen en te communiceren,
Topper bedankt voor de goede service! Autobedrijf kruft zeker een aanrader, Vriendelijk personeel en altijd top service!
Verkoopt auto's die niet in orde zijn. Laatst een KIA Sorento gekocht waarvan de 4x4 niet werkt. Dit hadden ze mij niet vermeld. Er is gewoon een complete cardanas verwijderd. Ik ben geen monteur en heb tijdens de proefrit hier niks van gemerkt. Ik ging er vanuit dat het wel zou werken, want een KIA Sorento is immers altijd een 4x4 ! Na meerdere malen met hun gebeld te hebben, zijn we niet tot een oplossing gekomen en willen ze mij niet helpen. Sterker nog ze beschuldigingen mij ervan dat ik hun een auto met kapotte motor heb ingeruild. Dit is naar mijn weten absoluut niet waar ! Maar goed het verhaal krijgt uiteraard nog een staartje, want ik laat het hier niet bij zitten. Ik zou deze garage dan dus ook absoluut niet aanraden. En zelf heb ik er ook van geleerd en laat de volgende keer wel weer een aankoopkeuring doen, voordat ik een auto daadwerkelijk aanschaf.
Een erg fijne bedrijf!!! Meedenkende mensen met eerlijk advies. Zelf ons vervoer probleem hebben ze opgelost! Super blij met de gekochte auto. En hij is zo mooi gepoetst dat hij eruit ziet als nieuw
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid