facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Kooyman

Autobedrijf Kooyman

Info

Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en is 60 jaar gespecialiseerd in Fiat personen auto’s, Fiat bedrijfswagens en Campers.

Geschiedenis

Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en is 60 jaar gespecialiseerd in Fiat personen auto’s, Fiat bedrijfswagens en Campers. Al het onderhoud voeren wij uit conform fabrieksspecificaties, zodat wij garantie van alle merken kunnen garanderen. Ook het onderhoud en de reparatie van uw leaseauto doen wij graag voor u. Wij staan in contact met alle leasemaatschappijen om alle reparaties en het onderhoud af te handelen. Schades aan alle merken auto’s herstellen wij professioneel. Wij nemen het hele traject over tussen u en de verzekeraar.

Kortom wij zijn een full service bedrijf, die uw volledige mobiliteit garandeert in een gezellige familiaire omgeving. Service en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer 1.

Wij verwelkomen u graag in ons bedrijf.

Adres: Demmerik 26, 3645 EC Vinkeveen
Telefoonnummer: 0297-261285
Stad: Vinkeveen
Route: Demmerik 26
Postcode: 3645 EC


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 17:45
Dinsdag: 08:15 - 17:45
Woensdag: 08:15 - 17:45
Donderdag: 08:15 - 17:45
Vrijdag: 08:15 - 17:45
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Fiat Nederland, Gebruikte Fiat, Autobedrijf Waverveen, Fiat Uithoorn, Autobedrijf Wilnis, Autobedrijf Vinkeveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
J&D van den Bosch J&D van den Bosch 832 meter SAAB Specialist met meer dan 20 jaar ervaring. Nieuwe en gebruikte onderdelen tegen e...
RS-Eleven RS-Eleven 4 km Geweldig snel geholpen door Sherwin, de reparatie was simpel ondanks dat er drukte wa...
Recensies
Zoals altijd geweldig, service perfect,stoeltje voor mijn kleindochter vast gezet, mijn nieuwe auto is mooi,telefoons geïnstalleerd,en allemaal even netjes,en zonder dat ik er om moest vragen. Werkelijk Dealer van het jaar, Bedankt Wilma en Carlos Kooyman.
Goede service en de beste koffie van Vinkeveen.
Recentelijk een “nieuwe” auto gekocht bij Fiat Kooijman Vinkeveen. Zeer prettig ontvangen door zowel Rogier als Carlos en een meer dan nette inruilprijs voor mijn oude auto gekregen. De Punto EVO werd netjes afgeleverd volgens afspraak met een nieuwe apk. Ik kan deze garage, waar ouderwetse service en klantvriendelijkheid tenminste nog telt, zeer aanbevelen.
Wat ontzettend fijn om in een cowboy wereld als de autowereld zo positief verrast te worden door deze autodealer in Vinkeveen. Hele fijne en eerlijke mensen. Of je nou op de werkplaats komt of je loopt de ondernemersvrouw Wilma tegen t lijf. Iedereen is even hartelijk en behulpzaam. Wat dat betreft echt een familiebedrijf. En net na een zoekopdracht een prachtige 2e hands Outlander gekocht hij Carlos. Zonder Carlos zijn inspanningen had ik deze auto zeker niet gevonden en ook zeker niet voor deze uiteindelijke prijs. En hij rijdt geweldig. Kortom: een uiterst tevreden klant hier die iedereen aanbeveelt om gebruik te maken van de familie Kooijman hun diensten.
Perfecte zoals altijd,goede service, eerlijk advies, en heel behulpzaam...
Vriendelijk,snel en goed garage. Ook voor nieuwe auto goed advies. Top.
Aardige mensen maar het is geen Fiat dealer meer. Het is alleen een Fiat Service en verkoopt alleen 2de hands auto's
Zeer prettige ervaring met aanschaf van een tweede hands auto Polo 2014. Verkoper/eigenaar Carlos heeft duidelijk verstand van zaken en maakt heldere afspraken. Inmiddels rijden wij al een aantal maanden heerlijk rond in onze auto!
Goeie garage met droge humor maar serieus vakwerk voor een eerlijke prijs. Carlos en zijn kornuiten doen goed werk zonder pushen of overdrijven. Prijs is ok en ik ben er blij mee!
Helaas een garage volgens het foute cliché: Gladde praatjes van de eigenaar maar een betrouwbaarheid tot aan de voordeur. Ik heb hier mijn camper voor aanschaf laten keuren en naderhand bleek er sprake te zijn van gebreken. Er is mij toen een bedrag, zwart op wit, ter compensatie toegezegd en daar is de eigenaar later op teruggekomen. Als je voorkeur geeft aan een garage met eerlijke technische kennis EN die zich aan de afspraak houdt kun je beter nog even verder zoeken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid