facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Koops

Autobedrijf Koops

Info

Uw volvo specialist voor onderhoud van uw auto, een kleine- of grote beurt, APK-keuringen, roetmetingen is ons deskundig personeel u graag van dienst

Geschiedenis

Autobedrijf Koops voor onderhoud van uw auto, een kleine- of grote beurt, APK-keuringen, roetmetingen, etc. is ons deskundig personeel u graag van dienst. Door gebruik te maken van zeer moderne, geavanceerde apparatuur, kunnen wij onderhoud uitvoeren aan zowel Volvo, als diverse andere merken.

Kortom, voor het gehele onderhoud van uw auto bent u bij ons aan het goede adres.

Adres: Dorpsstraat 24, 9536PE Ees
Telefoonnummer: 0599-236460
Stad: Ees
Route: Dorpsstraat 24
Postcode: 9536PE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Koops Emmen, KOOPS Automotive, KOOPS Klijndijk, Autobedrijf Koops Assen, Koops Autoschade
Recensies
Fijn contact en professionele oplossing voor mijn problemen. De prijs,.... een Volvo is altijd prijzig, viel me niet tegen. Goed en realistisch advies
Hier onlangs een auto gekocht, vrij aan de prijs gezien leeftijd en kilometerstand. Achteraf blijken er diverse mankementen aan te zitten waarvan 1 zelfs levensgevaarlijk. Terug gegaan maar meneer wil van niks weten, geen coulance en reparaties zelf duur moeten betalen. Absoluut geen aanrader.
Op vakantie bij Ees in de buurt ging plotseling ons alarm af in de Mazda cx5, bandenspanning niet in orde. Garage Koops regelde direct controle op de bandenspanning en wat lucht erbij. Wat een service, geen klant toch geholpen . Dankuwel.
Zeer prettige ervaring en kom hier zeker terug.
Duidelijke afspraken, leenauto mee en eigen auto sneller klaar als verwacht .
Geen service gerichte garage. Heb er een weliswaar goede en betaalbare S40 gekocht, de eigenaar is niet bereid om service te verlenen en laat dit op uiterst onvriendelijke wijze weten.
Topbedrijf.. Hartelijke ontvangst redelijke prijzen en vooral verstand van auto's
Prima service, altijd een leenauto mee, prijsopgave vooraf en naderhand exacte uitleg wat ze gedaan hebben. Daarbij ook nog eens keurige prijzen.
Warm welkom en uitstekende service
Correcte service, vlot geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid