facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Kees

Autobedrijf Kees

Info

Autobedrijf Kees

Geschiedenis

Modern uitgerust autobedrijf voor de aankoop van nieuwe en gebruikte auto's. Het onderhoud en herstel van alle merken auto's brommobielen en lichtebedrijfswagens.
Met het oog op een groene toekomst zijn wij nu ook dealer van div elektrische voertuigen

Adres: Dorpsstraat 64, 6365BH Schinnen
Telefoonnummer: 046-4431721
Stad: Schinnen
Route: Dorpsstraat 64
Postcode: 6365BH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 13:00

Recensies
De auto is apk gekeurd, maar ik vond ze duur. Voor de herkeuring moest ik ook 25 euro betalen. Plus 49 euro voor de keuring zelf.
Super service in het maken van autosleutels. Drie autosleutels inclusief afstandsbediening gemaakt. Ik kon er gewoon op wachten.
Top garage, helemaal fijne brommobiel service.
Auto had een probleem dat iets de accu leeg trok waardoor deze 's morgen niet startte. Zeer goed geholpen en het probleem is opgelost. Goede service en goede prijzen.Services: Elektrisch
Prachtig bedrijf met een hele goeie service.
Na eerst meer dan 1000 euro te hebben uitgegeven aan foute diagnoses van andere garage..de airco van mijn vw bus vakkundig gerepareerd .petje af voor deze mannen die weten wat ze doen..
Enkele weken geleden een prius bij deze garage gekocht. Ik ben altijd terughoudend bij autohandelaren maar had hier zeer plezierige ervaringen. Hik was eerlijk over gebreken en was zeer welwillend.
Verbazingwekkend goede diagnostiek bij problemen met de auto. Vriendelijk en behulpzaam aan de receptie. Vaak per direct herstel mogelijk en hanteert prima prijzen. Eigenaar van autobedrijf Kees, complimenten voor het personeel en hun vakbekwaamheid!
Had de afstandsbediening van de auto kapot, super geholpen. Een echte aanrader!!
Zeer goed en betrouwbaar bedrijf, makkelijk online afspraak maken en gekwalificeerde monteurs en Bali medewerkers. Echt een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid