facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Jos Vermue

Autobedrijf Jos Vermue

Info

Autobedrijf Jos Vermue



"Wij doen alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast pechhulp ook bij ons terecht voor een autoverzekering, autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.Bij Bosch Car Service Jos Vermue behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto kocht. U kunt dus ook bij ons terecht voor onderhoud aan uw nieuwe auto. Wij werken volgens de voorschriften van de fabrikanten en met originele kwaliteitsonderdelen, waardoor de fabrieksgarantie geldig blijft."
Adres: Oudeweg 124a, 9628 CH Siddeburen
Telefoonnummer: 0598430370
Stad: Siddeburen
Route: Oudeweg 124a
Postcode: 9628 CH



op zoek naar gerelateerd: Kuper Siddeburen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DecoCamper DecoCamper 759 meter Kom al jaren bij Deco Camper, vandaag weer voor het afregelen van mijn zenderlijst en...
Recensies
Via de bekende occasionzoekmachines, vond ik een auto die werd aangeboden door Bosch Car Service Jos Vermue. Het was precies het voertuig dat ik zocht, maar Siddeburen is ongeveer 4,5u rijden vanaf mijn woonplaats. Een telefoontje met Jos gaf mij als snel het vertrouwen dat het de moeite waard was om de reis te maken. En zo geschiedde. De ontvangst was heel gastvrij en de auto was exact zoals omschreven. Jos weet waar hij over praat en het was duidelijk dat hij een perfecte auto wou afleveren. De gemaakte afspraken en zelfs meer werden nagekomen en een aantal dagen later kon ik m'n nieuwe auto ophalen! Wat ik enorm prettig vond, was dat ik tijdens het klaarmaken van de auto, op de hoogte werd gehouden van de voortgang. Dit soort service ga je bij een merkdealer niet vinden en het was voor mij de bevestiging dat het zich loont om een stapje verder te gaan. Nogmaals bedankt en ga zo door!
Zeer slechte service! Een auto gekocht van bijna €4000,- en die heeft mij in 3 maanden al 4 keer laten staan. Zelf een accu vervangen, kan.... zelf de bougies laten vervangen, kan.... maar als de auto helemaal niets meer doet.....Nu kunnen ze helemaal niets voor mij betekenen omdat ik er geen garantiepakket bij heb gekocht?? Iets meer coulance moet kunnen lijkt mij maar niets is meer waar. Niets hier kopen dus want als er iets mis aan is ligt het aan jezelf!!
Leuke tweede hands toyata Aygo gekocht rijd lekker. Goed ontvangen een goede leuke team. Altijd vriendelijk en eerlijk komen er al jaren
Een mooie Ford Fiesta gekocht bij Jos en zijn team. Een eerlijk garagebedrijf met top service.
Wil via deze weg de monteur bedanken die op 17-9-2021 de ophangsteun van onze Ford Ka heeft gelast. Ik vond het zelf puik werk en we hebben daarna ook nog iemand gevraagd die er echt verstand van heeft. Zijn reactie: "Top!"
Super goed geholpen met de APK. Kwam zelf niet uit de buurt dus geen 'vaste' klant maar toch hebben ze alles uit de kast getrokken om me binnen een uur op weg te helpen met een verse APK. Correcte, nette afhandeling met een beetje extra.
Dikke vette pluim voor dit bedrijf. Geweldig goed geholpen ondanks dat het super druk is. Het is plm 100km rijden voor ons maar als het moet gaan we zo weer terug. Wat een klantvriendelijkheid en een kennis van zaken. Halen het onderste uit de kan om ons te helpen.
AUTOBEDRIJF JOS VERMUE is een autobedrijf te Siddeburen. Jos heeft mij goed geholpen op het gebied van autopech en APK. Door de snelle service was de auto snel weer op weg. In dien noodzakelijk staan er altijd enkele leenauto ter beschikking. Naast reparatie worden er ook nog autos verkocht op het voorterrein of ingekocht op verzoek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid