facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Jos Priem

Autobedrijf Jos Priem

Info

Andere auto nodig? of is je auto toe aan Apk, onderhoud of reparatie. Bij Autobedrijf Jos Priem bent u op het juiste adres voor service en kwaliteit.

Geschiedenis

Klantvriendelijk, kwaliteit en kosten bewust.



"Autobedrijf Jos Priem is het mobiliteitscentrum voor particulieren en bedrijven. Ons bedrijf is gevestigd in Vinkeveen, vlak langs de A2 in Midden Nederland. Door de centrale ligging is een bezoek aan ons bedrijf snel gerealiseerd. Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van goede en betrouwbare occasions. Naast verkoop bieden wij ook APK, onderhoud en reparaties alle merken incl uw lease auto en schadeherstel in eigen beheer. U kunt voor alle voorkomende werkzaamheden bij ons terecht 'one stop shop'. Wij werken standaard met garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Ons doel is het aanbieden van een autototaal concept waar u terecht kunt voor alle voorkomende auto gerelateerde handelingen.Graag tot ziens."
Adres: uitweg 15A, 3645ta Vinkeveen
Telefoonnummer: 0297-778494
Stad: Vinkeveen
Route: uitweg 15A
Postcode: 3645ta


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: jos priem van yperen, voorraad.jos priem, van yperen mijdrecht, vossestein, autobedrijf mijdrecht, bouthoorn wilnis, gaspedaal, autotrack
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Wil Oudshoorn Vinkeveen Autobedrijf Wil Oudshoorn Vinkeveen 935 meter Mazda technisch als optisch in superstaat. Occasion voelde meteen goed. Fam. Oudshoo...
Westergarage Jan van der Meij Westergarage Jan van der Meij 1 km Prima service, ik kom er al 30 jaar concludeerden we vandaag.
Recensies
Ik had hier bijna een veel te dure Mercedes youngtimer uit 2004 gekocht. Maar wat stuurde hij zwaar! Volgens de verkoper hoort dat zo en was alles in orde nadat er nog even naar gekeken was. Blij dat ik de koop kon ontbinden. Als je geen verstand van auto’s hebt, zou ik maar echt een deskundig iemand meenemen.
Van te voren gebeld om een proefrit te maken. Bij aankomst was al snel aan de verkoper te zien dat hij er totaal geen zin in had. Uiteindelijk mocht er geen proefrit gemaakt worden want meneer was daar “voorzichtig” mee, terwijl dat het juist doorslaggevend zou zijn. Kortom meneer de “verkoper” was een brok chagrijn en deed erg moeilijk. Jammer want meneer is een serieuze koper misgelopen
Telefonisch een afspraak gemaakt om naar een auto te kijken. Bij aankomst konden we zonder problemen meteen een proefrit maken. Hebben de auto meteen gekocht en de afhandeling daarvan was snel en goed geregeld. Kortom prima.
Zeer slechte klantenbehandeling. een erg lage inruilwaarde gekregen voor mijn auto en slechte vergelijking met mijn auto als voorbeeld gekregen en erg respectloos tegen hun klant. Hoe kan een autobedrijf zulke slechte voorbeelden sturen.
Vorig jaar een auto gekocht . Heel netjes geholpen en de verkoper had alle tijd . En een top auto is het zeker . Thanks Jos priem
Kom langs om auto te bezichtigen, verkoper staat erbij met tegenzin. Werd niet serieus genomen door mijn leeftijd ben ik bang. Helaas jongens, serieuze koper misgelopen.
deze gasten hebben nieteens verstand van autos niet handig bij een autogarage! ik zie nu de lachwekkende reactie die ze hebben gegeven! erg jammer staat momenteel een erg mooie tt athands op de foto vorige keer voorspelde dat ook niet veel goeds maar deze keer kom ik nieteens meer kijken gemist geld zou ik zeggen al 2x! vraag me af of dat personeel rendabel is te behouden haha!
Bij aankomst stond de auto klaar voor een proefrit, jongens vriendelijk en zakelijk. Auto gekocht voor een goede prijs super tevreden
Zeer slecht behandeld, de persoon die daar staat kan zich zeker geen "verkoper" noemen. Slechte inruil aanbod gekregen wat eigenlijk geen probleem is, alleen dat ik niet eens een proefrit heb kunnen doen en dat te verkoper zo opdringerig deed wat ik na de proefrit zou doen. Hoe kan ik weten wat ik daarna ga doen als ik de auto nog niet heb geproefd..
Zeer slecht behandeld, we mochten niet eens een proefrit maken. Met zn stomme vragen en dwingerig ja en dan? Wat ga je daarna doen, ga je het dan kopen kop dicht ik bepaal en niet jij. Plus nog doen alsof hij Porsche verkoopt daar in zn stal wees eens eerst klantvriendelijk en daarna kan je volgende stappen gaan zitten na denken samen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid