facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf John Repkes

Autobedrijf John Repkes

Info

Uw Volvo specialist !

Geschiedenis

Autobedrijf John Repkes is al tientallen jaren actief in Boxmeer. Waarin eerst Volvo’s de weg vonden via het dealerschap, zijn wij nu een universeel autobedrijf met als specialisme het merk Volvo.

Door de jarenlange expertise met Volvo, maar zeker ook met andere merken spreken wij nu van een allround autobedrijf. U kunt bij ons terecht voor in- en verkoop van uw auto. Ook voor onderhoud staan wij voor u klaar. Daarnaast kunnen wij u voorzien van onderdelen en accesoires.



"Autobedrijf John Repkes is een echte Volvo specialist. Wij specialiseren ons op een nette selectie Volvo occasions met een helder en traceerbaar verleden. Alle auto's worden door ons gecontroleerd op schadeverleden en een logische nationale auto pas. Onze inkoop van Volvo occasions geschiedt zeer specifiek en onze inkoopkanalen zijn zeer divers, dat is de reden dat wij zeer trots zijn op de mooie auto's die wij aanbieden. Wij werken uitsluitend op afspraak zodat wij de benodigde tijd voor u kunnen inplannen. Zie ook onze gewijzigde openingstijden !"
Adres: Valendries 14, 5831DV Boxmeer
Telefoonnummer: 0485-576565
Stad: Boxmeer
Route: Valendries 14
Postcode: 5831DV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoffmans Autobedrijf Hoffmans Autobedrijf 154 meter Wat een topbedrijf is dit! hele lieve leuke mensen die goed met je meedenken en je de...
Gio's Car Cleaning & Servicecenter Gio's Car Cleaning & Servicecenter 1 km Na een aantal jaren gewerkt te hebben met exclusieve auto's, heeft Giovanni zijn pass...
Recensies
Vorige week een mooie Volvo S80 gekocht bij John Repkes. Wat een fijn bedrijf! John is vriendelijk, geduldig en komt zijn afspraken na. Ook denkt hij mee en streeft merkbaar naar volle tevredenheid van zijn klanten. Dat is echt niet vanzelfsprekend en maakt hem anders dan vele andere autobedrijven. Wij bevelen John van harte aan en komen zeker bij hem terug voor onze volgende Volvo. Bedankt John en graag tot ziens in Boxmeer
Zelf je auto wassen en uitzuigen Bij kringloop/ gemeentewerf omgeving
Onze Volvo met pijn in ons hart hier afgeleverd. Maar hij is in goede handen bij mensen die gek zijn met Volvo's. Mooi bedrijf met fijne mensen. Ga zo door!
Fijn en reëel bedrijf. Denkt in oplossingen en mogelijkheden en wil echt zorgen dat jij met een glimlach vertrekt. Goede prijs kwaliteit verhouding en heel belangrijk: goede service. Dank je wel!
Vriendelijke eigenaar. Keurige showroom met blinkend gepoetste Volvo's. Voelt vertrouwd aan!
Zeer vriendelijke eigenaar/verkoper. Duidelijk verstand van zaken door ervaring. Neemt ook in deze omstandigheden covid keurig de tijd voor je.
Fijne communicatie, geen gladde verkooppraatjes en een vlotte afwikkeling van de koop. Duidelijk verstand van zaken. Betrouwbaar!
Goede service en een uitstekend aanbod. John heeft kennis van zaken en is echt een Volvo liefhebber. Aanrader!
Betrouwbaar, altijd goed gevulde showroom en echt verstand van Volvo's. Eigenaar aardige en heel fatsoenlijke ondernemer.
Een mooi familiebedrijf met John Repkes aan het roer. Fantastisch en erg persoonlijk advies gehad en goed geholpen. Dit zijn de ondernemers die ik wil steunen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid