facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf John Peeters

Autobedrijf John Peeters

Info

BOVAG garage / werkplaats

Geschiedenis

Overgenomen van Garage Bartels eind 1988.
Laatste keer verbouwd en gerenoveerd 2011.
6 personeelsleden.

Adres: Onze Lieve Vrouwestraat 182, 4735AJ Zegge
Telefoonnummer: 0165533813
Stad: Zegge
Route: Onze Lieve Vrouwestraat 182
Postcode: 4735AJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: John Peeters Woensdrecht
Recensies
Brandstofprijs is de laagste in de regio. Pomp is niet zo snel. Alleen snapt nog niet iedereen dat de tankdop aan de kant van pomp moet. Vanwege milieu eisen. Hierdoor is er dus een kortere slang.
Opweg naar Jan de Rijk in Roosendaal kom ik er altijd graag tanken vanwege de zeer aantrekkelijke diesel prijzen voor de Esso gasolie.
Weer prima service van John. Was vrij laat met het maken van een afspraak voor de APK, maar toch een gaatje kunnen vinden!
Prima bedrijf waar ik al vele jaren vaste klant ben. Ook de camper is hier in onderhoud en is daardoor in prima conditie ondanks de hoge leeftijd van 23 jaar.
Een autobedrijf die doet wat hij zegt en meer dan dat. Aan te bevelen
Tanken bij de garage, nog steeds de goedkoopste omgeving Roosendaal
Al jaren ons familie autobedrijf, altijd goed geholpen en behulpzaam. een aanrader voor onderhoud van uw auto, zo zijn er niet veel meer te vinden, betaalbaar en goed.
Fijne, maar ook vooral een eerlijke garage. Dit soort garages zijn er niet meer zo veel. Je kunt hier met een gerust hart je auto laten repareren/ onderhouden. Heb nog nooit problemen of onduidelijkheden gehad.
Goede prijs wel jammer dat er maar 1 pomp is en je dus vaak een file in de straat treft als je haast hebt moet je hopen dat er geen treuzeltante voor je staat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid