facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf J Veenhuizen

Autobedrijf J Veenhuizen
Adres: Energieweg 2, 9363ER Marum
Telefoonnummer: 0594 580 545
Stad: Marum
Route: Energieweg 2
Postcode: 9363ER


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Veenhuizen Boerakker, Garage Marum, Veenhuizen auto Terborg, APK Marum, Occasions Leek, Autobedrijf Roden, Veenhuizen Leek, Autobedrijf Veenhuizen Marum ervaringen
Recensies
Klein tijdje terug een ford fusion gekocht...nette auto zonder garantie...helaas al snel een probleem met schokdempers achter . Gebeld met bedrijf en meteen de volgende dag gerepareerd..kostenloos met het verhaal wij verkopen alleen goede autos...daar staan wij voor...en dat klopt .auto rijd als een tierelier en ben helemaal happy. Keurig nette service en goede monteurs..een oprechte aanrader...bedankt en zeker tot ziens
Ben helemaal uit buitenland gekomen om een auto te kopen, werd gezegd dat auto in sprake probleemloos was maar dat was het dus niet. Motor maakte tikkende geluidjes en onderkant was compleet roest. Mooi op foto’s maar rotzooi in realiteit.
Een Volkswagen Fox gekocht bij dit bedrijf. Top service werden netjes ontvangen en kon meteen een testritje maken! Na een dag begon het stuurbekrachtiging lampje te branden, ik gaf het aan en direct kon het gemaakt worden! Zeer blij met de contact en service van het bedrijf. Een echte aanrader voor mensen die een auto zoeken!
vorige week een keurige vw passat aangeschaft. bij aankomst werden we goed geholpen.onderhandelen had niet veel zin want de prijs was scherp en de staat van de auto zeer goed! toen na een week er iets met een achterrem was konden we meteen komen en kregen we een leenauto mee. dezelfde middag de auto weer klaar! en dat was tevens service van de zaak. Dit is een bedrijf waar wij zeker weer eens langskomen
Fiat 500 gekocht en zeer tevreden met de service. Ook na aankoop nog zeer behulpzaam. Aanrader!
Geweldige ervaring! Ik moest hals over kop naar Italie om een boot op een trailer op te halen, en had daar niet de geschikte auto voor. Met een beperkt budget heb ik een 18 [!] jaar oude Skoda Octavia Combi bij Veenhuizen gekocht, met een mooie km stand 225000, en een up to date onderhoudshistorie. Op woensdag opgehaald, en de dag erop afgereisd. 3 dagen later weer terug met 4000 probleemloze kilometers achter de rug. Ik had uit voorzorg 4 liter olie meegenomen, maar de auto verbruikte geen druppel! Ik begrijp nu nog niet dat zo een oude auto zo perfect kan zijn. Inmiddels een half jaar verder nog steeds probleemloos. Zowel Jeffrey als Jan Geert, de monteur, zijn zeer betrokken, eerlijk, en prettig in de omgang..een absolute aanrader!
Wij hebben onze mooie VW bus hier gekocht. Super aardige eigenaar en medewerkers. Naderhand nog terug geweest voor wat onderhoud en ook hier weer top service voor ontvangen. Betrouwbaar bedrijf die we zeker aanraden!
Dit is een heel fijn bedrijf. Geven een super service. Kocht daar de auto en jammer genoeg al snel een probleempje. Belde ze er over op en werd super geholpen. Ze kwamen de auto halen en hebben het probleem op gelost. Vroeg netjes wat eventueel de kosten waren. Deze waren er niet. De eigenaar zei dat het de service van de zaak was. Super bedankt.
Top bedrijf, auto gekocht waarbij het scherm van de radio zwart bleef. Dit ondekte ik toen ik weg reed na de aankoop, ik had geen garantie. Radio is keurig gemaakt en hoefde verder niks te betalen! Geweldige service, bedrijf is zeker een aanrader.
We hebben hier een hele fijne auto gekocht, goede service en zeer goede prijzen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid