facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf j.van deursen

Autobedrijf j.van deursen

Info

inkoop verkoop auto,s
let op alleen op afspraak aub bellen van te voren

Geschiedenis

inkoop verkoop auto,s

Adres: scheepstal 11, Helmond
Telefoonnummer: 0653720581
Stad: Helmond
Route: scheepstal 11


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Budget Cars Helmond, Tweedehands auto Helmond, Garage Helmond, Autobedrijf van Deursen Geldrop, Autoboulevard Helmond zondag open, Autoboulevard Helmond openingstijden, Autoboulevard Helmond occasions, Autobedrijf Helmond Kanaaldijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Floris TD automobielen Floris TD automobielen 4 km Bedankt Floris voor alle goede zorgen en de lekkere koffie. Zonder jou had ik nooit m...
Recensies
Zware oplichters heb 5500 euro betaald voor een auto die achteraf nog geen 2300 waard was kapotte koppeling,antenne en kapotte accu Verder werdt mij vertelt dat er niet gerookt was in de auto wat wel het geval is en de auto zou maar een eigenaar gehad hebben maar achteraf is het gewoon een bedrijfsauto geweest waarvan de letters nog in de lak van de auto staan heb meneer hierover bericht en mee geconfronteerd maar zoals verwacht wordt er geen verantwoordelijkheid genomen voor de gebreken wat mij zegt dat deze mensen dit regelmatig tot altijd doen kort om OPLICHTERS DUS!!! En nee ik verwijder het niet want u weet heel goed waar dit over gaat rode Kia picanto als je mensen oplicht moet je ook op de blaren zitten
Perfect geholpen bij aanschaf auto. Afspraken en proefrit buiten kantoortijden mogelijk. Gastvrij ontvangen, geen opdringerige verkoop. Niets moet maar veel is daar mogelijk. Na een maand een lagertje defect. Keurig en snel verholpen door Christian. Zeer tevreden over deze autodealer.
Wat een top bedrijf! Hier moet je naar toe! Ik belde en ik kon er snel terecht met mijn auto. Mijn accu hadden ze op voorraad en het werd voor een zeer scherpe en eerlijke prijs gemaakt. Super blij mee!!
Perfect geholpen, eigenaar denkt mee, waar heb je de auto voor nodig, waarom een grote als een kleine voldoet etcetera. Top geholpen, neemt alle tijd. Dik tevreden met mijn auto. Kom hier zeker terug.
Fijne auto gekocht, super geholpen, super aygo, alles naar behoren, en ken me winterbanden zelfs nog laten staan totdat ik thuis ruimte heb.. aanrader!!
Erg fijn geholpen ook na sluitingstijd welkom en zeer blij met mijn nieuwe auto dank je Van Deursen christian
Leuk autoje gekocht zeer blij mee goede service
Dank je van Deursen erg blij met de fijne auto goede service
Waardeloos bedrijf, spreekt een bedrag af op zaterdagmorgen, zaterdagmiddag nog een keer terug gereden waarbij weer hetzelfde bedrag is besproken. Maandag is hij niet duidelijk over de prijs en zou deze man terugbellen, heeft hij niet gedaan natuurlijk. Neemt daarna niet op, via ander nummer gebeld en meteen deze 'vriendelijke' man aan de lijn. Ineens moet ik een stuk meer betalen voor de auto. Deze man liegt dat het barst en is absoluut niet te vertrouwen. Zitten ook geen onderhoudsboekjes in de auto omdat hij weet dat ze slecht zijn?!
Top service! Vriendelijke man, houd zich aan zijn afspraken en doet net wat extra voor zijn klanten. In mijn vriendenkring beveel ik jullie zeker aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid