facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf J.Gout & Zonen

Autobedrijf J.Gout & Zonen

Info

In en verkoop van auto's.
Schade herstel en onderhoud.

Adres: Nieuweweg 57H, 2685 AS Poeldijk
Telefoonnummer: 0174221506
Stad: Poeldijk
Route: Nieuweweg 57H
Postcode: 2685 AS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autodemontage Gout Autodemontage Gout 5 meter Onderdelen voor onze r170 Gehaald. Nette service en ook juist ge informeert over de s...
XT Motorsport XT Motorsport 107 meter Ik heb mijn motor laten reinigen, en daarna laten tunen / Stage 1 >> be...
Kia Westland Kia Westland 2 km Kia Aad van der Burg in Poeldijk is uw Kia dealer voor de beste Kia acties, nieuwe Ki...
Recensies
Nog nooit zo onfatsoenlijk te woord gestaan met een normale vraag over de te maken kosten die er aan een schade auto hangen. Zakelijk is 1 maar dit was gewoon onfatsoenlijk.
8 jaar geleden hier mijn autoaygo gekocht bij 62.000 KM. De auto werkt nog steeds prima. Gezien de leeftijd13 jaar, nu en nu ruim 200.000 km op de teller moet er zo nu en dan wat olie bij, maar is ook alles. De auto blijft de komende jaren ook nog steeds in mijn bezit. Ik post deze post, omdat ik verbaast ben over de negatieve beoordelingen. 8 jaar is een behoorlijke tijd en de beoordeling is dan niet gebaseerd op de huidige tijd, maar toen der tijd goed geholpen en het bewijs dat 8 jaar na aankoop er nog steeds een goed werkende auto aan over gehouden heb.
Ik was wel even zenuwachtig, een motorblok kopen bij een autodemontagebedrijf, voor de eerste keer. Maar ik ben erg te spreken over de service! Knappe motor gekocht, erg blij mee. Bedankt mannen!
Ik raad af zaken te doen met dit bedrijf. Heb hier een raammotor gekocht voor een Audi, na levering blijkt de motor dezelfde problemen te hebben als mijn huidige. Retouren blijkt opeens niet mogelijk, want elektrische artikelen worden niet teruggenomen. Dit wordt overigens pas gedeeld nadat je vraagt om een retour. Dit is niet te vinden op de website, algemene voorwaarden hebben ze niet. Op verzoek van Gout gekeken naar andere mogelijke veroorzakers van het probleem. Conclusie: dit maakte geen verschil. Daarop weer gemaild met het verzoek alsnog te retourneren. Vervolgens niks meer vernomen. Typisch en onfatsoenlijk. Twee sterren omdat het artikel snel verzonden werd en voor de aankoop snel reactie kreeg op de vragen.
Kwam daar om lederen stoelen te bekijken. Deze zouden in nieuwstaat zijn. Daar aangekomen kreeg ik te horen dat meneer door zijn rug is gegaan en hij de stoelen niet kan pakken. De stoelen stonden 3 a 4 meter hoog in een stelling. Hij plaatste een ladder en zei dat ik omhoog kon klimmen. De trap stond maar een beetje schuin tegen de stellage. Ik heb een aantal spullen die op de vloer lagen opgeschoven en de trap nog schuiner geplaatst. Toen de trap opgeklommen, uiteindelijk kwam ik op mijn eindbestemming aan en zag een stoel met krassen in het leer en een scheurtje. Nieuw noemen ze dat.
Helaas heb ik eigenhandig mogen ervaren dat dit bedrijf geen afspraken nakomt en klanten in de kou laat staan. Ik heb hier een 2e hands motor voor mijn Audi aangeschaft. De verkoper verzekerde mij dat deze goed en getest was, bezwaren die ik tijdens mijn bezoek had werden weerlegd en als er toch problemen met het aangeschafte product waren zou ik geholpen worden. Na inbouw bleek dat een en ander helemaal niet in orde was, wat natuurlijk kan gebeuren bij een 2e hands product. Toen ik belde om te overleggen over een oplossing werd een in eerste instantie prettig gesprek ineens verbroken. Daarna heb ik nogmaals gebeld en kreeg een andere medewerker aan de lijn. Deze man was niet bereid te helpen, terwijl ik daarvoor een vriendelijke bereidwillige medewerker aan de lijn had. Uiteindelijk kon ik de spreekwoordelijke ´pot op´. Mijn advies is om hier alleen maar spullen te kopen waarvan je vooraf met zekerheid kunt vaststellen of ze in orde zijn. Als dat niet mogelijk is moet je met een grote boog om dit bedrijf heen lopen.
Helaas voor niets 1,5 uur in de auto. Scherm van een Audi TT zou volgens zijn advertentie via Onderdelenlijn classificatie A1 hebben, “geen roest en geen beschadigingen, na poestbeurt weer al nieuw”. Helaas bleek het scherm butsen te hebben, vol met krasjes en steenslag met roest te hebben.... Al met al, slechter dan het scherm wat ik ermee had willen vervangen. De verkoper reageerde onverschillig en trok zn schouders op. Bah, erg jammer dit, onderdelenlijn onwaardig.
Zeer onprofessioneel bedrijf. Ik heb meerdere malen telefonisch contact gehad met hen over een auto onderdeel en of deze nog aanwezig was. Het onderdeel ligt er nog anders staat hij niet op Marktplaats zei degene wie ik tweemaal aan de lijn kreeg. Hierdoor naar hen toe gereden om vervolgens te horen dat het onderdeel er niet meer was. Tussen de telefoontjes en het bezoeken zaten twee uurtjes.
Goede service, onderdelen besteld voor mijn VW Passat. Zaten nog aan de auto, maar werd netjes gebeld toen alles gedemonteerd was en klaar lag om op te halen. Top!
Vorige week een nieuwe motor gekocht voor mijn VW Golf, uitstekend te woord gestaan door een vriendelijke jongeman. Motor werkt naar behoren en mijn auto rijdt weer als nieuw! Bedankt Autodemontage Gout
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid