facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Huisman BV

Autobedrijf Huisman BV

Info

"Volvo occasions met meer toekomst dan historie!"

Geschiedenis

Wij bieden u auto’s tegen absolute netto bodemprijzen. De auto’s hebben stuk voor stuk een volledig bekende historie, komen meestal rechtstreeks van de eerste eigenaar en zijn in vrijwel alle gevallen dealeronderhouden. Bovendien kunnen wij ze door rechtstreekse inkoop voor absolute bodemprijzen aanbieden. De voordelen op een rijtje: Vrijwel alle auto’s zijn dealeronderhouden. De volledige onderhoudshistorie is bekend. Kilometerstanden (Nationale Auto Pas) en bouwjaren gegarandeerd. Dealerauto’s tegen groothandelsprijzen, groothandel direct aan particulieren. Inruil mogelijk (Bij inruil betaalt u bij ons het laagste toebetalingsbedrag per bouwjaar, nergens goedkoper!) Wij kopen ook auto’s in. Kijkt u voor meer informatie op onze website. U bent van harte welkom, de koffie wordt vers gezet. Wij zijn gevestigd in Beilen, gelegen tussen Hoogeveen en Assen op het volgende adres: Ossebroeken 20, 9411VR in Beilen 0593-542233 Voor een uitgebreide routebeschrijving verwijzen wij u naar onze website.



"“Hèt adres voor Volvo Occasions met meer toekomst dan historie”"
Adres: Ossebroeken 20, 9411VR Beilen
Telefoonnummer: 0593542233
ln.otuanamsiuhnee@ofni
Stad: Beilen
Route: Ossebroeken 20
Postcode: 9411VR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: autobedrijf huisman maasdijk, auto beilen occasions, autobedrijf huisman beilen klachten, autobedrijf huisman twello, autobedrijf huisman ruinerwold, autobedrijf beilen, autobedrijf huisman scheerwolde, garage huisman
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Occasioncentrum Betag Occasioncentrum Betag 172 meter Gebeld voor een proefrit, dat kon. Kwamen bij ons thuis voor de proefrit van een citr...
HDC Beilen HDC Beilen 232 meter Betrouwbaar bedrijf, goede kwaliteit met prima service.
Fysiotherapie Midden-Drenthe Fysiotherapie Midden-Drenthe 1 km Heerlijk dat er nog professionals zijn die hun werk met hoofd, handen en hart doen!
Autobedrijf de Ceuninck Autobedrijf de Ceuninck 2 km Afgelopen zaterdag een 147 gekocht. De grootste miskoop van mijn leven. Achterbak vol...
Nijwa Beilen Nijwa Beilen 2 km Vriendelijke ontvangst met koffie. Netjes en snel geholpen.
Autobedrijf Seubring Autobedrijf Seubring 3 km Top alles netjes en duidelijk. Een aanrader voor iedereen
Recensies
Na vandaag voor de tweede keer een Volvo te hebben gekocht bij Huisman in Beilen wordt het tijd voor een review . Fijne mensen, laagdrempelig voor de klant, hoge lat voor zichzelf. Altijd meedenkend. Beetje jammer dat er vandaag vanwege een stroomonderbreking geen koffie klaarstond, maar dat wordt de volgende keer vast goedgemaakt .
Zeer goed geholpen door de heren. Hebben net de extra stap gezet zodat ik weer snel op pad kon. Toppers!
Onlangs een mooie volvo v90 gekocht bij Huisman. De heren hebben mij ontzettend goed geholpen. Fijne service denken goed mee en de koffie is lekker. Ben vanuit Rotterdam komen kijken naar een Volvo v90 cross country, en ben vertrokken met een v90 incription. Met trein naar Beilen daar opgepikt door Nordin. En vertrokken in de Volvo. Ze hebben prachtige auto's in uitmuntende staat. Aanrader!
Een auto gekocht maar al vrij kort na de aanschaf blijkt er van alles mis. Geprobeerd dit op te lossen met ze maar op echt veel begrip hoef je niet te rekenen.
Zelden zo relaxed een auto gekocht. Vorige week in contact gekomen met Robert en Nordin en dat was uitermate plezierig. We hebben nu een hele mooie auto gekocht bij Huisman. Jongens, bedankt voor hoe jullie met klanten omgaan. En jullie hebben een grote kennis van wat jullie verkopen. Vandaag de Volvo gehaald en wat is dat een fijne auto. Geen spijt dat ik helemaal naar Beilen moest.
Kan iets beter qua garantie.. maar goed
Na nu een paar wagens Bij Auto bedrijf Huisman te hebben gekocht is het nu echt tijd voor een review. De mannen van Huisman hebben verstand van Zaken. Ook nu weer een pracht van een wagen gekocht!! Super koffie en of thee waar je met een fijn gevoel DE auto kan kopen. En mocht er toch iets zijn aan de auto is de Service ook goed geregeld! Kortom ik heb inmiddels alles wel ervaren van Auto bedrijf Huisman. Ga zo door Mannen !!!! Met vriendelijke groet, Richard Hoogeveen
Goede en snelle service, meedenken, altijd tijd voor gezelligheid en een babbeltje, lekkere koffie… zeer tevreden!!
We hebben een aantal weken geleden een Volvo XC60 gekocht. Nordin heeft ons erg goed geholpen met een uitstekend advies en service. We konden merken dat er veel kennis is over Volvo en kleine punten werden snel opgelost. Buiten de kennis staat gezelligheid ook hoog in het vaandel. Zeer blij mee!
Recent een prachtige V70 D4 uit 2013 gekocht bij Huisman. Nordin en zijn collega's nemen alle tijd, leggen goed uit en komen afspraken netjes na. De koffie en sfeer zijn goed en de continue binnenloop van vaste klanten geven een goed gevoel. Een storing in de eerste dagen is zeer snel en netjes opgelost met service op locatie/thuis en vervangend vervoer zonder erom te moeten vragen en vooral hele duidelijke communicatie tot en met de volgende dag nog even informeren of alles nu naar wens is. De tijd moet het leren, maar het gevoel overheerst dat dit bedrijf vierkant achter haar producten staat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid