facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Hooymans

Autobedrijf Hooymans

Info

Autobedrijf Hooymans

Geschiedenis

Autobedrijf Hooymans is uw veelzijdige mobiliteitspartner met een uitgebreide werkplaats, een bandenservice en is gericht op alle merken auto’s en bedrijfswagens. Als specialisme heeft Autobedrijf Hooymans het merk Mercedes-Benz. Naast de werkplaats staat een sfeervolle showroom met altijd aantrekkelijk geprijsde en gangbare Mercedes-Benz occasions.

Adres: Provincialeweg 94-98, 5334 JK Velddriel
Telefoonnummer: 0418 632079
Stad: Velddriel
Route: Provincialeweg 94-98
Postcode: 5334 JK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Nino Hooymans, Nino Hooymans opgepakt, Nino Hooymans vermogen, Nino Hooymans dochter, Hooymans kerkdriel telefoon, Hooymans Velddriel champignons, Maas auto Velddriel ervaringen, Hooymans Velddriel Aanhangwagens
Recensies
Een prachtige bedrijf , met vakkundig personeel
Fijne firma, verstand en zaken en te vertrouwen. Een dikke pluim
Heb nu een jaar mijn BMW-3serie in onderhoud bij hooymans. Ik ben elke keer erg tevreden over de service. Er word eerlijk en betrouwbaar advies gegeven en er word altijd een passende oplossing gevonden. Echt een aanrader!!!
Vriendelijke mensen goeie service enz
Een fijn bedrijf. Met een goed gevoel een auto gekocht. Scherpe prijs en zelfs nog met 6 mnd Bovag garantie. De auto werd ook nog eens thuis afgeleverd. Boven verwachting. Dit is nog echt een autobedrijf zoals het hoort te zijn, betrouwbaar en een goede service.
Voor 1e maal geweest. Leuke mensen. Ga volgende keer weer
Goede service. En bekwaam personeel.
Luilekkerland voor Unimog liefhebbers, een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid