facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Hooijer B.V.

Autobedrijf Hooijer B.V.

Info

Autobedrijf Hooijer B.V. in Oosterbeek is uw vertrouwde adres voor de aankoop en onderhoud van uw auto. Officieel Kia Dealer sinds 1993.

Adres: Lebretweg 53, 6861 ZZ Oosterbeek
Telefoonnummer: 026-3342037
Stad: Oosterbeek
Route: Lebretweg 53
Postcode: 6861 ZZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Auto Oosterbeek, Occasions Oosterbeek, Autobedrijf Janssen Oosterbeek, Hooijer Transport, Autobedrijven Arnhem, Auto Ede, Hooijer Renkum, Klaassen Oosterbeek
Recensies
Mijn complimenten voor automobielbedrijf Hooijer. Ik ben al meer dan 10 jaar klant bij deze garage en rij nu in mijn 2e kia picanto. Ze leveren kwaliteit en hanteren een goed garantie beleid. Daarnaast zijn ze betrokken en zijn geïnteresseerd in hun klanten. Als ik telefonisch contact met ze op neem weten ze direct wie ik ben en wat voor werk ik doe en vragen hoe het gaat. Daarnaast vind ik het prettig dat een vrouw de leiding heeft Miriam en dat ik niet overdonderd wordt door verkooppraatjes wat je vaak ziet bij andere garages. Ook kijkt Miriam en de moeder niet gek op als ik uitleg dat er iets mis is met de auto. Vrouwvriendelijke garage Groeten Lizet
Dit is werkelijk de aller,- aller fijnste auto dealer! Fijne service, buitengewoon vriendelijke en kundige eigenaresse, garage monteurs met echt verstand van zaken! De 2e hands auto's die we daar gekocht hebben: gewoon goede en eerlijke deals. Nogmaals: top dealer die eigenlijk 6 sterren verdient!
De service die je hier krijgt is echt super! De eigenaresse is degene die je te woord staat. Altijd hulpvaardig en eerlijk. Dikke pluim!
Auto gekocht, paar maanden later airco stuk/leeg. Gewoon zonder problemen garantie. Dus goed geregeld! Duidelijke afspraken en goede service. Breng er al jaren mijn auto heen en tot nu toe zeer tevreden.
Als je vakkundige en vriendelijke bediening wenst, dan moet je hier naartoe. Hier zetten ze nog echt dat stapje extra. Prima geholpen met een private lease!
Prettig automobielbedrijf. Je wordt er in alle rust en met vakmanschap geholpen.
Geweldig goed auto bedrijf Al jaren vaste klant en nooit geen klachten
Komen hun afspraken na en helpen je goed! Een erg fijne garage om zaken mee te doen!
Service staat nummer 1. Kwaliteit staat op 1. Reparaties op 1 gewoon een goed bedrijf.
Geweldig goed, vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid