facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Holtslag

Autobedrijf Holtslag

Info

Inkoop, verkoop en import van auto's

Geschiedenis

Autobedrijf Holtslag is een jong, dynamisch bedrijf dat zich richt op de in- en verkoop van nette, eerlijke auto's. Gezien de kleine voorraad en hoge omloopsnelheid garanderen wij u altijd de laagste prijs voor de beste occasion. Alle vermelde prijzen zijn meeneemprijzen zonder garantie. Uiteraard is het mogelijk om de auto af te leveren met een service beurt en een jaar a.p.k.

Tevens kunt u bij ons terecht voor de verkoop van uw huidige auto. Hierover kunt u alles vinden onder verkoop bemiddeling

Autobedrijf Holtslag is een RDW erkend bedrijf, gevestigd in Dronten. Voor de gemakkelijkste route kunt u de routeplanner uit het hoofdmenu gebruiken.

Wij werken altijd op afspraak en vragen u vooraf contact op te nemen voor een bezichtiging. Hiervoor kunt u ook eventueel 's avonds terecht.

Graag tot ziens bij Autobedrijf Holtslag
Melvin Holtslag

Adres: Troffel 13, 8253 LC Dronten
Telefoonnummer: 06-47134979
Stad: Dronten
Route: Troffel 13
Postcode: 8253 LC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Brothers Autoservices The Brothers Autoservices 857 meter Vertaald door Google Vaak is de plant gesloten Origineel Często zakład jest zamknięt...
SnelGarage SnelGarage 3 km Supersnel geholpen en voor een eerlijke prijs. Aardige medewerkers. Zij denken met je...
Recensies
Zojuist een Golf 4 GTI gekocht. Super gave auto met enorm veel power. Auto bleek een slippende koppeling te hebben tijdens de proefrit. Dit wordt allemaal netjes hersteld omdat hij de auto goed wil afleveren. Verder klantvriendelijk en laat duidelijk weten wat er met de auto is gebeurd en hoe het is opgelost.
Vandaag een Skoda Octavia Combi gekocht. Super auto, voor een super prijs. Klantvriendelijk, helder en duidelijk wat er met de auto is gebeurd.
Prima adres om een nette auto aan te schaffen tegen een goede prijs. Rustige en ongedwongen sfeer. Alle tijd om de auto te bekijken en proef te rijden. Verkoper meldt ook eerlijk eventuele minpuntjes. Voor mij echt een aanrader.
Heb net een audi A5 gekocht super fijn geholpen en goede en eerlijke zaken gedaan me volgende auto zou ik zo weer hier kopen gewoon alles was in de puntjes gr Jasper
Goeie, professionele service. Werken in het belang van de klant en is vele malen voordeliger als de dealer! De vooraf berekende prijs viel voor mij zelfs lager uit!
Vertaald door Google Ongeveer Origineel Ok
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid