facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Heisterkamp

Autobedrijf Heisterkamp

Info

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de aanschaf en het onderhoud van personenauto’s en bedrijfswagens van alle merken.

Geschiedenis

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de aanschaf en het onderhoud van personenauto’s en bedrijfswagens van alle merken. Naast gebruikte auto’s en bedrijfswagens kunt u bij ons ook terecht voor nieuwe auto’s, die allemaal met volledige garantie worden geleverd.

In onze werkplaats werken uitstekend opgeleide en gepassioneerde technici. Zij zijn gespecialiseerd in de diverse merken personen- en bedrijfswagens die we voeren. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende servicewerkzaamheden zoals onderhoud, reparaties, schadeherstel, apk keuring, airco onderhoud, banden vervanging en de aanschaf en inbouw van allerhande apparatuur en accessoires.

Sinds 1920 zijn wij gevestigd in Ootmarsum. De huidige locatie aan de Eerste Stegge hebben wij in 1997 nieuw gebouwd en wordt nog steeds door ons gebruikt. In 2002 zijn we lid van Bosch Car Service geworden. Deze organisatie heeft techniek en kennis heel hoog in het vaandel staan, dit sluit perfect aan bij onze doelstelling;

Hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs

Op 5000 m2 in vind een tankstation, carwash, moderne werkplaats en een grote showroom met meer dan 50 interessante personenauto en bedrijfswagens occasions. Met name de Duitse merken Opel, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Ford, Mercedes en BMW vind u hier volop vertegenwoordigt. Maar ook veel Franse merken zoals Renault, Citroen en Peugeot, Italiaanse merken als Fiat en Alfa Romeo. Evenals veel Japanse of Koreaanse merken zoals Toyota, Lexus, Nissan, Mazda, Chevrolet, Kia, Hyundai en Subaru. Af en toe vind u ook bij ons ook de meer exotische auto’s zoals Porsche, Jaguar of Bentley.

Wilt u graag meer mobiliteit op maat. Dan kan onze leasemaatschappij WH lease u ook van dienst zijn. Hier kunnen wij u verschillende operationele of Financiele leaseproducten aanbieden.

Tevreden klanten en tevreden mensen, dat vinden wij belangrijk. Daarom ontmoeten wij u graag in onze showroom of in onze werkplaats.



"Autobedrijf Heisterkamp te Ootmarsum is opgericht in 1920 en gespecialiseerd in verkoop en leasing van jong gebruikte auto's. Tevens bieden we vakkundig onderhoud, reparatie en schadeherstel aan voor alle merken voertuigen. Om onze kwaliteit te waarborgen zijn we aangesloten bij Bosch Carservice en Bovag."
Adres: Eerste Stegge 8, 7631 AE Ootmarsum
Telefoonnummer: 0541 - 291577
Stad: Ootmarsum
Route: Eerste Stegge 8
Postcode: 7631 AE


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Heisterkamp Dranken, Heisterkamp Oldenzaal, Heisterkamp Volkswagen T-Roc, Wiefferink Denekamp, Auto Wiefferink, Heisterkamp audi a1, Auto kopen Denekamp, WH Lease
Recensies
Schone nette garage/ autohandel. Spontane verkopers. 24 uurs automaat tankstation voor de deur
Op doorreis met vakantie, leek mijn auto koelvloeistof te lekken. En hoewel ze eigenlijk helemaal vol zaten met werk, ben ik toch tussendoor geholpen. Supervriendelijk en perfect afgehandeld. Een fijne garage.
Op de camping in Ootmarsum bleek dat er een kortsluiting zat in de huishoudaccu van onze camper. Bij autobedrijf Heisterkamp werden we vakkundig geholpen. Het accu-probleem werd direct opgelost. Dankjewel voor de snelle service!
No nonsens autobedrijf. Mooie nette, jonge auto's. Tweede keer dat we een auto bij Heisterkamp gekocht hebben. Verkopers zonder verkooppraatjes. "Doe maar gewoon" is het motto. Kom zeker nog eens weer voor de aankoop van een auto.
Daar sta je dan met je auto met een slappe accu en veel te warm weer. Slecht starten. Heel vroeg naar de garage en binnen 5 minuten was de accu gemeten. Anderhalf uur later kon ik hem weer ophalen. Ik kreeg een rappe elektrische fiets mee. Super service. Geen ge maar. Nee het wordt gewoon gedaan. Kom daar eens om in de grote stad. Hartelijk dank
Open, eerlijke ,correcte manier van zaken doen. Prima auto gekocht, komt afspraken na !!
Goede service. Aardig personeel.
Pech met de camper gelukkig net bij aankomst op de camping. Dichtstbijzijnde garagebedrijf gebeld. Vriendelijke en doortastende receptioniste. Tien minuten later kwamen twee monteurs kijken wat het probleem was. Kapotte onderdeel direct besteld en vlug geplaatst. Contact verliep zeer prettig! Dank en complimenten!
Topbedrijf! Vriendelijke, behulpzame medewerkers.
2e handse gekocht waren er kleine gebreken werd dus perfect opgelost super tevreden klasse service dik mee tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid