facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Hazenberg

Autobedrijf Hazenberg

Info

Autobedrijf Hazenberg BV heeft alles in huis op het gebied van mobiliteit. Wij kunnen u een zeer breed pakket van diensten aanbieden.

Geschiedenis

Voor o.a. onderhoud, APK, schade en aircoservice, zowel aan personenauto's als aan bedrijfswagens, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs zijn goed opgeleid, ervaren en zeer gemotiveerd en onderhouden alle merken. Onze deskundige vakspecialisten en onze uitgebreide technische apparatuur zijn altijd up-to-date. Wij hebben 3 auto-elektronica specialisten aan het werk. Tezamen met onze diagnosetesters is geen probleem te moeilijk. Een uitgebreide database met technische informatie bezitten we uiteraard ook.

Al onze 8 monteurs zijn 1e monteurs en bijna allemaal hebben ze de APK bevoegdheid. Mochten onze monteurs onverhoopt toch iets bijzonders vinden aan uw auto, zullen wij altijd van te voren met u overleggen. Zonder toestemming geen reparatie, zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.Hebt u vervangend vervoer nodig? Geen probleem! Of anders een fiets? Halen en brengen? Het is aan u...

Schadeherstel
Heeft u schade aan uw auto? Wij zorgen ervoor dat uw auto snel en correct hersteld wordt en we nemen u de afwikkeling van de verzekering graag uit handen. Dit geldt uiteraard ook voor ruitschade.

Uw adres voor een nieuwe auto of occasion
Wij verkopen nieuwe en gebruikte auto's. Auto's boven de
€ 4500,- worden altijd afgeleverd met BOVAG garantie.Tevens voeren wij zoekopdrachten voor u uit om de gewenste auto te vinden. Uiteraard ruilen wij ook alle merken en type auto's in. Ons team streeft naar kwaliteit en service voor elke klant. Als de klant tevreden is, zijn wij dat ook.

Onze taak

Als universeel autobedrijf zijn wij niet gericht op één merk. Wij hebben de meest geavanceerde apparatuur en technische informatie tot onze beschikking om auto’s van alle merken van dezelfde service en onderhoud te voorzien. Bij een extra reparatie krijgt u vooraf een prijsopgaaf, dit voorkomt onplezierige verrassingen achteraf.

Producten

Werkplaats, Occasions, Tankstation, Pechhulp



"Autobedrijf Hazenberg is een echte dorpsgarage. Daar waar je graag komt, denken graag met je mee over elke vorm van mobiliteit."
Adres: Oude Asserstraat 32 , Vries 9481 BL, NL
Telefoonnummer: 0592 541 212
ln.grebnezah-fjirdebotua@ofni
Stad: Vries
Route: Oude Asserstraat 32
Postcode: 9481 BL


Openingstijden

Maandag: 08:00-18:00
Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-18:00
Vrijdag: 08:00-18:00
Zaterdag: 08:00-16:00


op zoek naar gerelateerd: occasions vries, occasions tynaarlo, autobedrijf tynaarlo, hazenberg bv autobedrijf oude asserstraat vries, hazenberg bv autobedrijf, hazenberg berging, wekema tynaarlo
Recensies
Prima garage. Goede persoonlijke service en nette prijzen. Een echte aanrader voor iedereen in de omgeving. Ook voor elektrische auto's.
Opgehaald door een hele aardige mevrouw, auto weg gesleept en vriendelijke gezellige reis gehad naar dichtstbijzijnde auto verhuur.
Al jaren lang mijn garage . Betrouwbaar , kwaliteit en goede service
Prettig geholpen, stond met pech langs de kant van de weg. Mocht in de bus blijven en meerijden, met vervangend vervoer naar huis.
Mooi bedrijf waar je nog echt als klant behandeld wordt. Hele goede service!!
Alleen maar goeie ervaringen mee gehad, al 10 jaar klant. Ze denken echt met je mee en zijn eerlijk en aardig.
Al bijna 40 jaar tevreden klant.... Altijd een oplossing bij de hand
positief aan de telefoon komen afspraken niet na en laten niks meer van zich horen
Fijn bedrijf, down to earth en van alle markten thuis.
Super service en zeer meedenkend voor wanneer je goedkoop wilt rijden. Lekker Dreents dat wel. Lekker kort.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid