facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Hartgerink B.V.

Autobedrijf Hartgerink B.V.

Info

Bij Autobedrijf Hartgerink willen wij u van dienst zijn in een gemoedelijke sfeer!

Geschiedenis

Wie zijn wij.
Geschiedenis
Autobedrijf Hartgerink heeft haar deuren voor het eerst geopend in 1965, als universele garage in een verbouwde boerenschuur in Hengevelde. De eigenaar Gerard Hartgerink sleutelde toen zelf nog. Grenzen op het gebied van service verlenen kende hij niet, dag en nacht stond hij klaar voor zijn klanten. Die servicegerichtheid is al 45 jaar lang de rode draad in de historie van Autobedrijf Hartgerink. Door de jaren heen is Autobedrijf Hartgerink uitgegroeid tot een dealerbedrijf met vier vestigingen, en een universeel schadeherstelbedrijf.

Personeel
Momenteel dragen we met zo’n 75 mensen de visie van Gerard Hartgerink verder uit: Als Hartgerink Team willen we onze klanten van dienst zijn in een gemoedelijke sfeer met een vakkundig advies en de allerbeste service. Dat is waar we als Hartgerink Team voor staan.




"Autobedrijf Hartgerink is in de loop der jaren uitgegroeid tot dealerbedrijf voor Opel en Chevrolet met vestigingen in Hengevelde, Haaksbergen en Lochem, en is een universeel schadeherstelbedrijf.In onze vestiging in Hengevelde verkopen wij Opel personen- en bedrijfswagens, maar ook hebben wij een afdeling occassions. De showroom van de Opel dealer is gevuld met een diversiteit aan scherp geprijsde Opels, vol luxe extra’s én in veel gevallen met extra voorraad voordeel. Indien u graag direct wilt wegrijden in een gloednieuwe Opel uit het actuele aanbod, dan bent u dus verzekerd van een zeer goede deal!Periodiek onderhoud is essentieel om onbezorgd te kunnen blijven genieten van uw Opel."
Adres: Slotsweg 7, 7496 PW Hengevelde, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0547333944
Stad: Hengevelde
Route: Slotsweg 7
Postcode: 7496 PW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hartgerink Occasions, Hartgerink Haaksbergen Openingstijden, Autobedrijf Lochem, Occasions Lochem, Autobedrijf Eibergen, Opel Kamp, Opel garage Achterhoek, Hartgerink en Klomp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Band met Velg Band met Velg 231 meter Verkoop, advies en service van gebruikte auto- en bestelwagen banden en velgen sets
Recensies
Goede garage met goede service, persoonlijke gesprek heeft geleid door nieuwe aankoop
Ik heb hier mijn auto gekocht, tweedehands en daar ben ik heel blij mee. Helaas bleek dat ik na 800 km rijden een nieuwe koppeling nodig had. Koppeling vervangen is heel duur en dat is heel jammerlijk, net als het feit dat ik geen garantie had omdat de koopprijs van de auto te laag daarvoor was. Gelukkig wilde Hartgerink de vervanging voor 50% vergoeden omdat ik de auto net nieuw had. Top bedrijf!
Zeer tevreden over dit bedrijf. Het warme ontvangst doet al heel goed. Ervaren verkoper Roy was duidelijk in uitleg en kon overal een duidelijk antwoord op geven. Nu nog niet geslaagd voor een andere auto, maar kom er zeker weer.
Goede service en denken met je mee. Bovendien loopt er vriendelijk personeel rond.
Bedrijf had een autoshow. Hier ongeveer een kwartier rond gelopen, maar men nam de moeite niet om je verder te helpen. Vind dat jammer, want de grondlegger van het bedrijf had klantvriendelijkheid erg hoog in het vaandel staan...
Wij zijn hier zeer prettig geholpen door Mike. Naar mijn ervaring zijn ze hier echt een stuk klantvriendelijker dan dat we gewend zijn bij onze dealer in de randstad!
Goed bedrijf vriendelijk personeel en verstand zaken
Goede service. Al heel wat auto's gekocht in Hengevelde
Goede ervaringen ze hadden alle tijd waren vriendelijk en goede uitleg op onze vragen . Met name Roy . En de auto werd keurig afgeleverd.
Een ontzettend fijn gesprek, en goed geïnformeerd door verkoper Roy!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid