facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Harold Arendsen / Autohopper Autoverhuur

Autobedrijf Harold Arendsen / Autohopper Autoverhuur

Info

Bij Harold Arendsen in 's-Heerenberg bent u aan het juiste adres voor persoonlijk en professioneel onderhoud van uw auto.
Voortdurend in beweging!



"Al ruim 16 jaar staan wij dagelijks voor u klaar voor alle auto gerelateerde zaken. Als BOVAG gecertificeerd autobedrijf met professionele apparatuur en deskundig personeel zorgen wij voor een vakkundig resultaat. Of u de auto nu brengt voor een onderhoudsbeurt, APK, bandenwissel, airco-service of andere reparatie. Autobedrijf Harold Arendsen zorgt ervoor dat u snel weer mobiel bent en ook blijft! Ook voor de aankoop van een voor u nieuwe auto kunt u bij ons terecht. Staat uw droomauto er niet bij? De zoektocht naar uw droomauto uit binnen- of buitenland is autobedrijf Harold Arendsen door de jarenlange ervaring niet meer vreemd. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Kom dan snel eens langs in ’s-Heerenberg. U bent van harte welkom!"
Adres: Goorsestraat 2, 7041GA 's-Heerenberg
Telefoonnummer: 0314662055
Stad: 's-Heerenberg
Route: Goorsestraat 2
Postcode: 7041GA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Harold Arendsen auto garage
Recensies
Top garage! Zeer vriendelijk, zeer kundig en altijd tijd. Erg tevreden.
Ben al een lange tijd klant bij Harald Arendsen. Ook al 2x een auto bij hem gekocht. Altijd goede kwaliteit en service.
Is een aangename garage met oog op klantvriendelijkheid. Zij zijn professioneel en werken efficiënt om hun klanten naar tevredenheid te stellen. Ik zou een ieder aanraden, omdat zij zijn goed in de onderhoud, reparatie en service. Groetjes Albert
Goede prijskwaliteit verhouding
Superfijne garage met een persoonlijke benadering en unieke auto’s.
Dit garagebedrijf ligt aan de rand van een bedrijventerrein. Makkelijk aan te rijden en te vinden. Niet groot maar het zoemt daar wel met allerlei activiteiten. Tanken, onderhoud, occasions en autoverhuur. Voor een paar centen kun je daar een flinke bus huren om zelf te verhuizen. Vriendelijk personeel.
Heb hier inmiddels ruim 6 maanden geleden een prachtige Volvo gekocht. Ik was eerst wat huiverig omdat ik uit het westen van het land kom. Als er dan iets is dan heb je toch een afstand te overbruggen. Dit is me zeker niet tegengevallen! Harold Arendsen maakt helemaal waar wat hij belooft. Er kwamen na de koop best wat dingetjes in de auto naar voren waar je als koper niet op zit te wachten. Daar nam ik contact over op en kwam werkelijk terecht in een warm bad. Service is Ver boven wat je zou mogen verwachten. Het geleverde werk is 100%, niet half of bijna goed, maar goed! Er wordt vanuit een grote deskundigheid gewerkt door Harold en zijn team. Het is een echt familiebedrijf. Garantie is ook daadwerkelijk en zonder omhaal garantie. En Service en Vertrouwen worden hier met Hoofdletters geschreven. Echt petje af! Waar vind je dit nog. Dit autobedrijf kan ik van harte heel warm aanbevelen, ook als je verder weg woont.
Een pracht auto gekocht. Erg blij mee de service is supper en de mensen zijn hier goud eerlijk en bekwaam. Ben je op zoek naar een garage bedrijf of wil je hier een auto kopen zoek dan niet verder!! Maak je geen zorgen alles wordt geregeld en gedaan kortom top.
Goede service. Vriendelijk personeel. Altijd behulpzaam. Zoek een eerlijk en klantvriendelijke garage loop dan gerust naar binnen.
Harold is een topkerel! Vriendelijk en hele goede service. Mijn lastminute opdracht voor autohuren online werd snel in behandeling genomen. Het was een prachtige wagen voor een zeer schappelijke prijs. Aanrader dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid