facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Hans van Leur

Autobedrijf Hans van Leur

Info

Autobedrijf Hans van Leur is het bedrijf waar u moet zijn voor onderhoud aan uw auto. Ook bieden wij keurige occasions aan.

Geschiedenis

Autobedrijf Hans van Leur is het bedrijf waar u moet zijn voor onderhoud aan uw auto; onze getrainde monteurs zijn in staat om uw auto weer helemaal te repareren zodat u weer veilig de weg op kunt. Wij kunnen u helpen aan nieuwe banden, het uitlijnen van uw auto of ander onderhoud zoals het verversen van olie. Ook kunt u bij ons terecht voor de koop van een mooie occasion, al onze auto’s worden grondig nagekeken alvorens ze u worden aangeboden zodat u alleen het best mogelijke tot uw beschikking heeft.

Adres: Mgr.Zwijsenstraat 2, 5371 BS Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: 0486 413788
Stad: Ravenstein
Route: Mgr.Zwijsenstraat 2
Postcode: 5371 BS


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:30

Recensies
Net een service beurt laten uitvoeren aan mijn Dodge Ram. Prima service, bellen netjes als er iets vervangen moet worden, dus geen verrassingen achteraf. Ze hebben er zeker een klant bij.
Fijne garage. Goede service
Zeer kundig en vriendelijk personeel voor mijn amerikaanse pick-up. Zullen je nooit meer op kosten jagen dan nodig maar zijn tegelijk heel grondig en over het algemeen hartstikke snel!
Lekker nuchter, gewoon goed
1 keer geweest. Moest een nieuwe accu hebben. Niet OP voorraad, maar had hem om 15 uur besteld en hij was om 16 uur al binnen! Prima service dus!
Onlangs een auto gekocht bij Hans van Leur. Vriendelijk personeel! Prima en open communicatie! De auto werd keurig volgens afspraak geleverd. Er was nog een klein mankement, wat op een later tijdstip vakkundig en kosteloos verholpen is.
Goede service, kundige monteurs, zeer klantgericht!
Goede autogarage. Auto snel en goed gemaakt.
Goede service vriendelijke mensen, denken met je mee.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Autobedrijf Hans van Leur.

Ravenstein auto, vliegtuig, boot

openingstijden, locatie, vervoer. Mgr.Zwijsenstraat 2 ravenstein ruitinstallateurs kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Autobedrijf Hans van Leur adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Autobedrijf Hans van Leur. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Autobedrijf Hans van Leur delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van de Werken auto's Ravenstein Van de Werken auto's Ravenstein 511 meter Zoals altijd, ook nu weer perfect geholpen. In dit geval was het schadeherstel, maar ...
Autoglaz Oss & 's Hertogenbosch Autoglaz Oss & 's Hertogenbosch 609 meter Voor 2 oudere Mercedessen nieuwe voorruit laten plaatsen. Helemaal perfect Vriendeli...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid