facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Hans Berndes & Zn.

Autobedrijf Hans Berndes & Zn.

Info

In 1993 heeft Autobedrijf Hans Berndes haar deuren in Cuijk geopend.
Hans Berndes heeft na een jarenlange ervaring de stap gewaagd zelfstandig te gaan en heeft inmiddels een bekende naam opgebouwd. Medio mei 2011 zijn wij verhuisd naar Heijen.

Geschiedenis

www.autoberndes.nl +- 90 jong gebruikte occasions.



"In 1993 heeft Autobedrijf Hans Berndes haar deuren in Cuijk geopend. Hans Berndes heeft na een jarenlange ervaring de stap gewaagd zelfstandig te gaan en heeft inmiddels een bekende naam opgebouwd. Medio mei 2011 zijn wij verhuisd naar Heijen.Wij zijn een autobedrijf dat zich niet verbindt aan de naam van een enkel merk, maar een eigen gezicht heeft neergezet met een brede range aan merken, voor zowel een standaard middenklasser, maar zeker ook voor “iets speciaals”. Wij zijn sterk in auto’s met weinig kilometers en kwaliteit is een absolute must.Het bedrijf bestaat uit 6 medewerkers. Een monteur, een administratief medewerkster, een oproepkracht, zoon Nick, zoon Bas en Hans Berndes zelf."
Adres: De Groote Heeze 5, 6598 AV Heijen, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0485-330303
Stad: Heijen
Route: De Groote Heeze 5
Postcode: 6598 AV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto Velthuis Auto Velthuis 478 meter Leuk die wasboxen.. sta je in box 1, bepaalt box 2 blijkbaar wat je voor vloeistof kr...
InmotiQs InmotiQs 2 km Zeer goede truckwash fijne service goed bereikbaar
Recensies
Top mensen met topservice. Twee jaar geleden m’n eerste auto bij hen gekocht en met veel plezier in gereden . Nu was ik op zoek naar iets nieuws en kwam ik weer terecht bij Berndes ! Wederom topservice en denken met je mee naar de mogelijkheden. Ik zou in mijn netwerk hun zeker aanbevelen !!! Gr marco menke
Goed familie bedrijf. Ik voel dat ik hen kon vertrouwen. Tot zover ben ik ook tevreden met de auto die ik van hen heb gekocht. Eerlijk gezegd wilde ik hogere inruilprijs voor mijn oude auto maar het was goede prijs en voldoende informatie. Hans zei dat mijn oude auto meteen naar buitenland gaat en de prijs maximaal was, zonder dat hij wins zou nemen. Alles is vlot gegaan. Contact is ook goed geweest. Ik hoop dat ik de auto voor vele jaren nog kan genieten. De locatie is ver weg van mijn huis maar het was moeite waard. Misschien kom ik weer na aantal jaren om een andere auto aan te schaffen.
Dank je wel Nick Berndes van Autobedrijf Hans Berndes & Zn voor de levering van deze schitterende bolide. Kunnen zo weer jaren veilige kilometers maken naar onze klanten in binnen en buitenland. Wij zijn al jaren Super tevreden over jullie service en deskundigheid.
Voelde na binnenkomst meteen erg vertrouwd. Erg transparant over de auto en het verleden ervan. Vervolgens afgesproken dat ik de auto zou laten checken bij mijn eigen garage, omdat bij de aankoop van mijn vorige auto de staat van de auto mooier werd voorgedaan dan dat uiteindelijk na aankoop bleek. Het transparante gesprek over de goede staat van de auto en het onderhoudsverleden ervan werd bevestigd door mijn eigen monteur. Een aantal dagen na aankoop kwam ik erachter dat de stoelverwarming bestuurderskant na één minuut uitviel. Terug gebeld naar autobedrijf Berndes en zij hebben zonder vragen meteen nieuwe matten besteld en de week erna geïnstalleerd. Super service en een bedrijf dat kwaliteit boven kwantiteit verkiest. Stoelverwarming en de hele auto is top in orde nu.
Eerst telefonisch contact gehad met zoon Nick, vriendelijke gesprek en al mijn vragen duidelijk beantwoord. Vol vertrouwen ben ik naar Heijen toe gereden, daar trof ik een goed verzorgd, net bedrijf aan. Na binnenkomst werd ik kort aangesproken en kreeg ik ruim de tijd om de auto uitgebreid te bekijken. Binnen 5 minuten had ik al gezien dat dit de auto was die ik zocht, precies zoals aan de telefoon omschreven en keurig gepoetst in de showroom prachtig grote showroom waar de auto’s ruim tentoon worden gesteld. Na kort te hebben onderhandeld en koffie te hebben gedronken waren zoon Nick en ik het eens! Tussen de aankoop en aflevering nog meerdere malen contact gehad per mail, daar werd ook snel op gereageerd. Kortom zeer tevreden, hier kunnen heel wat autobedrijven wat van leren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid