facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Haitsma

Autobedrijf Haitsma

Info

Autobedrijf Haitsma

Geschiedenis



Aan de rand van 11 steden stad Franeker vindt u autobedrijf Haitsma. Wij zijn een modern universeel bedrijf, gespecialiseerd in Volvo en Saab. U kunt in onze werkplaats terecht voor APK, onderhoud, reparaties, airco service en automaatbak spoelen.

Ook kunt u bij ons terecht voor het aanschaffen van een personen of bedrijfsauto. Onze voorraad bestaat uit ongeveer 30 occasions, een mooie keuze.

Staat de auto die u zoekt er niet tussen? Dit is geen probleem. In overleg met onze verkoper kunt u aangeven wat uw wensen zijn. Hiermee ontstaat een zoekopdracht waarmee we snel en efficiënt de auto van uw dromen kunnen leveren.

In de werkplaats worden onze monteurs Arnold en Jordy getraind en op de hoogte gehouden van de laatste technische ontwikkelingen door het opleidingsplan van Bosch Car Service.
Ook is onze werkplaats voorzien van de modernste gereedschappen en Bosch apparatuur. Hiermee kunnen wij de auto’s van onze klanten in top conditie houden.

Adres: Edisonstraat 36, 8801 PN Franeker
Telefoonnummer: 0517-383435
ln.amstiahfjirdebotua@ofni
Stad: Franeker
Route: Edisonstraat 36
Postcode: 8801 PN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: autobedrijf franeker, auto synyco review, fokkema franeker, auto esgee occasions, waadhoeke auto, autodealer friesland, auto tweedehands leeuwarden, garage heerenveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AutoFirst garage Fokkema AutoFirst garage Fokkema 77 meter Voor de aankoop van een Renault, Dacia of Nissan, of een auto van elk ander gewenst m...
Hendrik Travaille Autotechniek Hendrik Travaille Autotechniek 982 meter Een eerlijk en helder verhaal bij de staat van de auto voor de APK, vakkundig alles h...
Recensies
Goede service, denkt in oplossingen, schappelijke prijs.
Op goed geluk naar deze garage gereden toen er een elektrisch probleem met onze oldtimer was ontstaan. Garage eigenaar nam de tijd voor onderzoek, heeft het probleem opgelost en wilde feitelijk slechts betaling van enkele euros voor de zekering. Top service, dus ook een top score in review.
Ik mag er graag komen en ik word er altijd goed geholpen gr Andrew.
Zeer goed geholpen en fantastische service!
Prettige manier van helpen. Er wordt kundig en snel gehandeld. Goede service achteraf ook.
Je wordt vriendelijk geholpen en men probeert zo voordelig mogelijk te repareren.
Helemaal mooi het beste van het beste dat er is
leuke antousiaste jongens geen moeite te veel!. recht door zee .het is zoals het is.
Altijd goede afspraken en duidelijkheid, zeer goede klant gerichte service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid