facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf H. Kuper

Autobedrijf H. Kuper

Info

Welkom bij Autobedrijf H. Kuper
Wij zijn een Universele Garage, wat betekent dat u voor het onderhoud en de reperatie van elk Automerk bij ons langs kan komen.
Autobedrijf Kuper is het adres bij u in de buurt voor eerlijk en deskundige Vakmanschap !

Geschiedenis

Wij kunnen u ook van dienst zijn bij ons Kentekenloket bij Autobedrijf H. Kuper te Siddeburen .



"Autobedrijf H. Kuper is een full-service autobedrijf in de omgeving van Siddeburen. Als lid van de BOVAG en Autovakmeester garageformule staan wij garant voor vakmanschap en bieden wij een complete service: van onderhoud tot diagnose en reparatie van complexe storingen. Ook voor de APK check bent u welkom bij ons autobedrijf in Siddeburen. Bij ons spreken snelle service en een deskundig advies dan ook voor zich."
Adres: Oudeweg 126, 9628 CH Siddeburen
Telefoonnummer: 0598 431721
ln.repukhfjirdebotua@ofni
Stad: Siddeburen
Route: Oudeweg 126
Postcode: 9628 CH


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:30
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 07:30 - 17:30
Donderdag: 07:30 - 17:30
Vrijdag: 07:30 - 17:30
Zaterdag: 07:30 - 15:30

Recensies
Brommobiel heengebracht. Begroting en alles leek prima. Eerste x ophalen rem achter vast en gloeiend heet en rem lamp brandde dus niet meegenomen. Intotaal drie week later weer mee kunnen nemen. Ben direct naar n andere garage gegaan omdat het nog niet goed was. Bleek mijn wielbout afgebroken te zijn. Wat niet gemeld is door jullie.. Remolie zat veel te veel van in die stroomde zowat over. En mn oliepijl was veel te hoog. Jammer dat jullie me niet normaal te woord wouden staan want ik voelde me na al die telefoontjes afgewimpeld. Het af doen met we draaien er wel n nieuwe tap in terwijl dat niet eens kan met dit model naaf en dan zeggen ik heb geen tijd ivb prive situatie prima. Maar 10 x verdeeld over n paar week ? En dan nu 60 euro van de rekening terwijl die naaf me €150 heeft gekost !! Op een rekening van €1263. Ik kom hier nooit weer.
Goede service. Vriendelijk en gastvrij.
Top service. Vriendelijk personeel. Wachten was helemaal niet erg met kop thee en gezelschap van de hond
Zeer goed garagebedrijf vriendelijk betrouwbare medewerkers en goed van prijs dikke 10
Snelle en goeie service TOP
Klantvriendelijk en meedenkend, fijn personeel,verstaan hun vak,zou ze zeker aanraden
Zeer tevreden en geen poespas ze zijn behulpsaam ik heb een brommobiel en bij de reguliere brommobieldealers en garages is het uitkijken geblazen er wordt zo bedondert en gesjoemelt . Zo kwam ik hier terecht. En Ben zeer tevreden.
Helpen bij kleine dingen zoals lampjes wisselen direct. Heel vriendelijke mensen.
Fijn gevoel over dit bedrijf! Snelle service en prettig behandeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid