facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Geert Stevering

Autobedrijf Geert Stevering

Info

Autobedrijf Geert Stevering is een universeel autobedrijf.

Geschiedenis

Sinds februari 2003 staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.

In onze showroom vindt u ± 50 occasions maar ook voor nieuwe automobielen kunt u bij ons terecht.

Natuurlijk staat service bij ons voorop en mede door goed opgeleide monteurs en een goed uitgeruste werkplaats bieden wij een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.



"Autobedrijf Geert Stevering is een universeel autobedrijf. Sinds februari 2003 staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.In onze showroom vindt u ± 50 occasions maar ook voor nieuwe automobielen kunt u bij ons terecht.Natuurlijk staat service bij ons voorop en mede door goed opgeleide monteurs en een goed uitgeruste werkplaats bieden wij een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs."
Adres: de Hogenkamp 39, 7071 EC Ulft
Telefoonnummer: 0315231660
Stad: Ulft
Route: de Hogenkamp 39
Postcode: 7071 EC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Silvolde, Occasions Ulft, Geert stevering facebook, Geert Stevering auto, Autobedrijf Doetinchem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AD Autobedrijf Ditters-Schweckhorst AD Autobedrijf Ditters-Schweckhorst 349 meter Zeer goed geadviseerd en behandeld. Leenauto in de tussentijd was ook handig. Een goe...
Recensies
Top advies, klantenservice om u tegen te zeggen. Achterhoekse service. Zijn erg behulpzaam, meedenkend en flexibel. Prettig bedrijf om een auto aan te schaffen en te onderhouden. Ook via zoekopdrachten.
Ik heb onlangs een mooie Mercedes gekocht bij dit bedrijf. Hele aardige mensen en ze geven je een vertrouwd gevoel. Ook heel leuk dat ik een bloemetje kreeg bij het ophalen van mijn auto. Tot nu toe ben ik super blij met de auto! Bedankt Gr Angela
Klantvriendelijk/servicegericht, vakbekwaam en gastvrij Uitgebreid en to the pount advies inzake all seasonbanden. Gastvrij tijdens de afspraak lekker grote kop koffie met heerlijke koekjes. Zeker een aanrader, we komen terug.
Vandaag mijn Audi voor de apk gebracht. Eerlijke prijzen. Mijn vertrouwen hebben zij!
Zeer klant vriendelijk niet alleen voor de auto een genot om daar heen te gaan maar ook voor mij zelf TOP
Altijd vriendelijk , behulpzaam en denkend in oplossingen. Kundige mensen , verstand en kennis van zaken.
De service is geweldig en bij incidenten staan ze altijd voor je klaar. Een echt betrouwbare garage met vakmensen!
Mijn nieuwe auto nog niet op kunnen halen maar ik kan met zekerheid zeggen. TOPBEDRIJF. Eerlijke prijs van de nieuwe auto, eerlijke inruilwaarde huidige auto en transparant in verkoopverhaal. Na de aanschaf reed ik weg in mijn eigen auto en bij de eerste bocht knapte de multiriem. Ze konden me laten zien dat deze erg verouderd was maar ze hadden alle accessoires ingeschakeld bij het maken van een proefrit t.b.v. de inruil. Hoewel het een kwestie van tijd was dat deze zou knappen hadden ze binnen 10 minuten een nieuwe multiriem ter plekke en binnen 3 kwartier was ik op weg naar huis. En dat alles op kosten van de zaak. WAT EEN TOPSERVICE!!!
Ontzettend goede garage. Vriendelijk personeel en geweldige service!
Altijd snel en goed geholpen. Dit keer met een last-minute lekke band. Kon toch snel even terecht. Opvallend vriendelijk ook aan de telefoon. Een voorbeeld voor vaak toch veel van dat stugge garagevolk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid