facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Franken

Autobedrijf Franken

Info

Autobedrijf Franken is gevestigd in Elspeet, Nunspeet en Putten. We zijn Opeldealer en Fordspecialist. We verzorgen onderhoud en reparatie van alle merken.



"Autobedrijf Franken in Elspeet, Nunspeet en Putten is uw adres voor mobiliteit. Voor de zakelijke markt is er een zeer breed aanbod van mogelijkheden om af te stemmen op uw wensen; alles binnen het door u aan te geven budget. Opel is hiermee goed vertegenwoordigd met diverse modellen in zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Autobedrijf Franken, Opel-dealer voor Elspeet en omgeving, is samen met de vestigingen Nunspeet en Putten een betrouwbare partner voor uw mobiliteit. Wij leveren nieuwe auto’s uit voorraad en hebben een ruime keuze in occasions. Ook met uw Ford kunt u terecht. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van de Ford modellen."
Adres: Midden Engweg 7, 3882 TS Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-369036
Stad: Putten
Route: Midden Engweg 7
Postcode: 3882 TS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Franken Nunspeet, Veenhuizen Putten, Kleijer Putten, Broekhuis Harderwijk, Vakgarage putten, Auto's in Putten, Auto Van Essen, Auto Veenhuizen
Recensies
In april een 3 jaar jonge Astra Tourer gekocht. Na rondkrijgen van de handel moest er nog wat lakschade incl. worden bijgewerkt. Dat lukte niet in één keer, maar het contact en resultaat was prima. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst
Prima service Eerlijk en oprecht Vriendelijk personeel Ze proberen echt de klant te waarderen Klant is koning William is een aanrader
Tijdens ons bezoek en aankoop zijn we verrast door de vriendelijke en gemoedelijke sfeer. Er was alle tijd om alles te laten zien en uit te leggen. Ook bij een 2e bezoek heeft men weer alle tijd genomen om de onduidelijkheden weg te nemen. Wij hebben deze bezoeken als zeer prettig ervaren.
Veel plezier van mijn Opel Rocks E en dank je wel voor de enorme taart! We zijn er helemaal mee naar Amsterdam gereden. Laden in Muiden ging probleemloos!
Aanschaf van onze auto ging heel vlot. Contact voor een proefrit verliep prettig en snel. We werden uiterst vriendelijk ontvangen. Ook de deal was snel rond. Hele fijne service en een fantastische auto! En de taart die we hebben ontvangen bij ons nieuwe auto smaakt echt verrukkelijk! Wat een top service! Bedankt!
Na uitgebreid zoeken, hier terecht gekomen. Leuk familiebedrijf, goede atmosfeer, competente medewerkers, goede service. Een bedrijf om zeker aan te bevelen.
Superblij met onze auto, bedankt voor de perfecte aflevering, uitstekende service, personeel weet waar ze over praten, de taart was heerlijk , een autobedrijf om aan te bevelen
Voor het eerst kennis gemaakt met deze garage, en een auto gekocht. Zeer goed bevallen. Geen snelle verkooppraatjes, ze namen alle tijd voor ons. .Ook bij de aflevering van de auto alles nog eens goed uitgelegd. Hulde voor William Oussoren. De taart die we kregen bij aflevering viel in goede smaak.
Mijn ervaring met Autobedrijf Franken in Putten is zeer positief. Het zijn vriendelijke mensen die weten waar ze over praten, maar je niet het vel over je neus willen trekken.
We zijn op vakantie in voorthuizen en onze auto gaf een motorstoring! Wij een afspraak gemaakt bij Franken om de storing uit te lezen. Waarna de luchtmassameter vervangen werd. Storing is nog niet helemaal weg echter hebben ze bewezen dat ze een super klantvriendelijke service leveren. Er wordt mee gedacht naar oplossingen. Hartstikke bedankt voor de goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid