facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Dijkstein Maassluis

Autobedrijf Dijkstein Maassluis

Info

Autobedrijf Dijkstein Maassluis

Adres: Vermeerlaan, 3141XP Maassluis
Telefoonnummer: 010-59 123 03
Stad: Maassluis
Route: Vermeerlaan
Postcode: 3141XP


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:30
Dinsdag: 07:00 - 17:30
Woensdag: 07:00 - 17:30
Donderdag: 07:00 - 17:30
Vrijdag: 07:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Recensies
Vriendelijke hulpvaardige mensen met verstand van zaken! Het knipperlichtvenster dat ik bestelde werd gelijk op de auto gemonteerd zonder extra bijkomende kosten. Topservice!
Vandaag geholpen bij aanschaf fantastische occasion. Wat een net bedrijf. En wat een nette auto. Verkoopster goed en eerlijk en bovenal ze geeft je het gevoel dat je welkom bent. Vijf sterren is nog te weinig. Ik raad iedereen aan bij dit bedrijf dat al 42 jaar bestaat een auto te kopen.
APK plus beurt alles naar wens uitgevoerd.
Super VAKGARAGE.... altijd vriendelijke mensen. En daar waar het kan altijd een oplossing om je weer op weg te helpen. Een Garage waar je je echt klant voelt. Vandaag weer prettig geholpen, bedankt allemaal.
Brengen al een paar jaar onze auto voor onderhoud bij dit bedrijf. En altijd tevreden over de geboden service.Nu voor andere zaken daar geweest en ook hiermee onzettend fijn en goed geholpen.Wat ons betreft een goede auto dealer/garage.
Top garage, vriendelijk personeel, denken met je en komen altijd ff vragen als er bijkomende kosten zijn.
Gewoon een heel goed autobedrijf met een goede service en vriendelijk personeel
Top bedrijf. Goede dealer. Staat altijd klaar om te helpen. Fijne manager en zeer deskundig. Geldt ook voor de monteurs en receptie! Thanks. See You soon...
Wat een geweldige vakgarage. Je voelt je vanaf het eerste moment dat je de drempel over komt welkom en gehoord .! Een warm bad gevoel.
ik heb gereageerd op een auto die dit autobedrijf op Marktplaats aanbood. Ik heb op 4 Januari een fatsoenlijke vraag gesteld over onderhoudsbeurten en het onderhoudsboekje. Op 6 Januari dit nog eens herhaald. Uiteindelijk op 17 Januari een bericht gestuurd dat mij dit tegen viel. NIET 1 KEER een antwoord gehad. Ligt dit aan nieuwe eigenaren? Ronduit onfatsoenlijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid