facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Dijkstal

Info

Reparatie, onderhoud, storingsdiagnose van moderne en klassieke auto's, verkoop nieuwe en gebruikte (bedrijfs)auto's, airco onderhoud en reparatie, schadeherstel en autoruitschade, kortom alles wat met auto's te maken heeft maken wij...

Adres: Rijksstraatweg 182, 3956cv Leersum
Telefoonnummer: 0343451158
Stad: Leersum
Route: Rijksstraatweg 182
Postcode: 3956cv


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
hoogenraad bv berging en transport hoogenraad bv berging en transport 134 meter Wij doen alles wat met transport van voertuigen te maken heeft.
Recensies
Fijne mensen en top service tegen een eerlijke prijs. denken goed mee in hoe je eventueel preventief kosten kunt besparen.
Prima service. Nam de tijd mij te adviseren, en mijn opties door te lopen. Deed zijn best de kosten laag te houden, en voerde het werk met een laag aantal manuren op de factuur uit. Bedankt.
Erg goede garage! Al jaren goede en betaalbare service. Inmiddels twee auto's daar gekocht waar we helemaal blij mee zijn.
Al jaren een heel goede ervaring met Autobedrijf Dijkstal. Wat ik vooral heel goed vind is dat ze met je mee denken in onderhoud en reparatie. Vakkundig en vriendelijk personeel.
Netjes geholpen. En toen bleek dat het net niet helemaal goed was alsnog goed opgelost.
Goede service, zeer vriendelijke personeel.
Veel goedkoper dan dealer garage. Goed advies
Kundig. Specialisatie in amerikaanse autos en oudere wagens. Eerlijk en betrouwbaar.
Altijd prima service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid