facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf De Witte Stee

Autobedrijf De Witte Stee

Info

Autobedrijf De Witte Stee

Voor al uw onderhoud
Voor al uw reparatie
Apk keuringen
Schade Reparatie's
Occasions
Nieuwe Auto's

Geschiedenis

Autobedrijf De Witte Stee

Voor al uw onderhoud
Voor al uw reparatie
Apk keuringen
Schade Reparatie's
Occasions
Nieuwe Auto's

Adres: Magdalenadijk 4, 3255LK Oude-Tonge
Telefoonnummer: 0187641203
Stad: Oude-Tonge
Route: Magdalenadijk 4
Postcode: 3255LK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf S.B.Admiraal & Zn. BMW Specialist Autobedrijf S.B.Admiraal & Zn. BMW Specialis... 400 meter Nette zaak met verstand van zaken. BMW specialist met korte lijntjes naar de dealer. ...
Autobedrijf W. De Bonte Autobedrijf W. De Bonte 785 meter Snel en steengoed .
Recensies
Oldtimer gekocht loopt als een zonnetje. Bij eventuele problemen word je snel en goed geholpen. Mijn vorige wagen ook hier in onderhoud gehad. Altijd voor een redelijke prijs problemen verholpen. Goede monteur!
Een garage met een gebruiksaanwijzing maar wat een vaklui! Ook in tijden dat ik niet de beste auto ter wereld had altijd keurig en vakkundig geholpen. Een pareltje van een garage al zou je dat op het eerste gezicht niet zeggen.
Vorige maand hier een auto gekocht. Kwam eigenlijk voor een andere, maar ging weg met een mijn huidige auto Waren nog wat puntjes aan de auto die kort na aankoop aan het licht kwamen, maar deze werden meteen gemaakt/opgelost. Vriendelijke, nette service, je moet je alleen niet laten afschrikken door de hoeveelheid sloopautos op het terrein want er staan pareltje tussen!
Top service vriendelijk en kundig personeel
Zeer klantvriendelijk, kundig en vragen niet de hoofdprijs. Denken met je mee en voeren alleen nodige reparaties uit.
Erg slechte communicatie. Aan de telefoon een prijsafspraak van €1000 gemaakt en na het ophalen van onze oldtimer kregen we een rekening van €1700 thuisgestuurd, bij het ophalen was niets gezegd over hogere kosten. Verder was het werk dat aan de auto gedaan was wel prima, duurde alleen wel langer dan vooraf besproken, dit werd overigens ook niet gecommuniceerd. Geprobeerd een normaal gesprek met de eigenaar te voeren over de hogere kosten maar we vonden zijn toon erg agressief en denigrerend, hij hing op toen hij er geen zin meer in had. Vast een prima zaak als er geen complicaties zijn, zou aanraden de prijs schriftelijk af te spreken.
Kwam voor vervangen van stuurhuiszelf een meegenomen en voor vervangen van 1 draagarm voor. Was die heel de dag mee bezig, terwijl een andere garage bij het vervangen van het stuurhuis, na 3u belde dat ik mn auto weer kon halen. Maar t aller ergste is, dat toen ik t terrein afreed er een rood lampje ging knipperen en piepen, heb gelijk auto stil gezet, lopend terug gegaan om dit te melden. Ze konden niet vinden hoe of wat en wisten niet wat t was. Beweerde zelfs dat t al was en niet door hun was gekomen. Terwijl ze 5 min ervoor nog zeiden dat ze een test stukje hadden gereden, maar na dat dit gebeurde met het alarmlampje ontkende ze dat ze er in hadden gereden en dat t al zo moest zijn toen ik hem bracht.. Kortom dik 600 euro lichter en een auto die nog meer kapot terug kwam dan toen ik hm bracht. Door dit hele gebeuren valt het wel bevallen bezoek van een keer daarvoor, voor t lassen van mn uitlaat in het niets. Heb bij een andere garage de storing laten nakijken, blijkt dat het de ABS sensor is.
Reageert snel via Facebook
Vriendelijk behulpzaam staan voor alles rond auto's klaar..
Altijd meedenken, goede monteur. Vriendelijk en behulpzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid