facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf de Pijper

Autobedrijf de Pijper

Info

Autobedrijf de Pijper

Geschiedenis

Autobedrijf de Pijper is het autobedrijf voor uw occasion of uw nieuwe auto in maarssen en utrecht. Tevens kunt u terecht voor een APK keuring, onderhoud, schadeherstel, taxaties, etc.

We zien u graag verschijnen bij Autobedrijf de Pijper!

Adres: Straatweg 1a, 3604 BA Maarssen
Telefoonnummer: +31346571454
Stad: Maarssen
Route: Straatweg 1a
Postcode: 3604 BA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Afleveringen foto's de Pijper Autobedrijf, Auto garage Maarssen, Accuraat Maarssen, Lugtenburg Maarssen, ACM Maarssen, Peugeot Maarssen, Van Oord occasions, Occasions Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf E.F.M. Good Service Autobedrijf E.F.M. Good Service 719 meter Ik heb bij deze garage twee nieuwe banden laten monteren bij mijn auto, ontzettend go...
Good Guys Car Shop Good Guys Car Shop 775 meter Ik heb er nu een paar keer mijn auto gebracht en ben heel tevreden auto was snel klaa...
Autobedrijf Knoop BV / Breukelen-Maarssen Autobedrijf Knoop BV / Breukelen-Maarssen 891 meter Net bedrijf. En professioneel geholpen. Top
De Zwaan Classics De Zwaan Classics 915 meter Keurige dienstverlening door assistent verkoper. Kan niet wachten dat de auto van mij...
Autobedrijf Roeleveld Autobedrijf Roeleveld 968 meter Top service! Bedankt voor jullie snelle service!
Garage Vleming B.V. Garage Vleming B.V. 1 km Gewoon een goede degelijke garage. Prima vakmensen.
Vakgarage Accuraat B.V. Vakgarage Accuraat B.V. 1 km Prima garage die de gemaakte afspraken prima nakomt en als er iets extra moet gebeure...
Niscar.eu Niscar.eu 2 km Geweldig bedrijf je word er vriendelijk geholpen en ze zijn echt scherp met de prijze...
EMR Auto's EMR Auto's 3 km Ik heb een paar dagen geleden een auto gekocht bij E.M.R autoservice. Super goede erv...
Recensies
Zeer vriendelijk en leuk ontvangen en alles tot in de puntjes goed geregeld bij de aanschaf van een Audi TT roadstar voor mijn zoon. Dit heeft mij doen besluiten om te kijken of het voor mij ook niet interessant zou zijn om voor een jongere auto te kijken, en al snel viel mijn oog op de stoere audi A3 limousine vol met alle opties die in de showroom stond te blinken. Na een geslaagde proefrit waren we ook al snel overtuigd en hebben jullie deze afgelopen dinsdag keurig netjes afgeleverd. Al met al een geweldige begeleiding voor een geweldige auto. In mijn ogen is Autobedrijf de Pijper een aanrader voor iedereen.
Afgelopen zaterdag onze nieuwe bolide opgehaald. Op de eerste plaats hier terecht gekomen, om een oude schoolvriend te helpen bij zijn stage. Maar ook mijn schoonouders hebben meerdere keten, tot volle tevredenheid hier een auto kocht. We hebben onze wensen kenbaar gemaakt en al gauw werden we gebeld met een voorstel. Toen nog wel, ergens anders een proefrit gedaan met een soortgelijke auto. Maar gunningsfactor en de wetenschap dat dit een betrouwbaar bedrijf is, was hoog en dus de koop rond gemaakt! Trots op onze prachtige Mitsubishi Outlander phrev!
Na gekeken te hebben op de site van autobedrijf de Pijper. Viel mijn oog op een Nissan note automaat. Waar ik naar een geslaagde proef rit en de fijne snelle service van de pijper al snel tot aanschaf kwam. Mede door het fijne gesprek met Arjan, kwam deze aankoop op een zeer prettige en tevens profesionelen manier tot stand. En ben ik de trotse eigenaar geworden van een prachtige Nissan note.
Zeer vriendelijk en leuk ontvangen. Vandaag onze kia sportage gekocht en alles prima afgehandeld.Zoals de afgesproken tijd stond de auto schoon.Binnenkort voor een 2e auto voor me dochter kijken.En bedankt voor de lekkere rode wijn Alfred.
Bij autobedrijf de Pijper al weer mijn 4e auto gekocht. Deze keer een Range Rover die hij toevallig in de showroom had staan. Ik kom hier graag want de service is goed en de mensen die er werken zijn behulpzaam en vakkundig. Als je daar komt met de opmerking, "volgens mij zijn de remmen of banden versleten", dan gaan ze dit eerst onderzoeken en niet meteen alles vervangen. Eerlijkheid duurt het langs. Ik hoop hier nog velen jaren te mogen komen. Bedankt aan alle medewerkers van de Pijper voor deze prachtige auto en zeker tot ziens .
Vlotte koop hier gedaan van een comfortabele, functionele wagen tegen een schappelijke prijs. Vriendelijke, eerlijke verkoper/eigenaar die met je meedenkt. Een aandachtspuntje: interieur zou bij aflevering gereinigd zijn, echter nogal wat zichtbare schoonmaak?sporen her en der. Maar kan ook liggen aan het feit dat we de auto op zeer korte termijn nodig hadden icm vakantie personeel.
Ben nu een week in het bezit van een Nissan Note. Dit is de tweede Nissan Note die ik heb gekocht bij Autobedrijf de Pijper. En ook nu ben ik zeer tevreden met de Pijper. Beide keren had ik de auto al zelf gevonden op het net en de Pijper deed de rest. Ik kom al vele jaren bij dit bedrijf en ben heel tevreden over hun service. Kan er altijd snel terecht en wordt goed geholpen.
Op een autosite Fa De Pijper gevonden omdat daar een hele mooie astra sportstourer stond. Na een goed gesprek en een lekker bakje koffie kwamen wij tot een prima inruilprijs. Na nog een proefrit was de deal gauw gesloten. Wij zijn zeer tevreden en komen zeker terug.
Heel fijn ontvangen, vriendelijk en service- gericht personeel die zorgen voor een prettige ambience en sfeer. Je voelt je op gemak, krijgt duidelijk en eerlijk antwoord op alle vragen die je stelt. Ze hebben een mooi aanbod van degelijke auto's. Ons oog was gevallen op een prachtig model BMW 5 serie en we konden de deal snel sluiten. Professioneel en kundig, alles werd top afgeleverd. We kunnen autobedrijf de Pijper van harte aanbevelen!
Gastvrije ontvangst door Arjan de Graaf, prima inruilprijs voor mijn auto gekregen. Kon gelijk een proefrit maken en tot zaken komen. We zijn blij met onze keurig afgeleverde Toyota Yaris.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid