facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf De Jong

Autobedrijf De Jong

Info

Autobedrijf De Jong is een universeel BOVAG bedrijf dat zich richt op onderhoud, reparatie en verkoop van alle personen- en bedrijfsauto's.



"Vakgarage De Jong is gevestigd in Werkendam aan de Calandstraat 1. Wij kunnen alle werkzaamheden aan uw auto doen, van onderhoud tot reparatie.Vakgarage De Jong is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 300 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden."
Adres: Calandstraat 1-3, 4251 NZ Werkendam (gemeente)
Telefoonnummer: 0183-502591
Stad: Werkendam
Route: Calandstraat 1-3
Postcode: 4251 NZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 14:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koning auto's Koning auto's 112 meter snel en vriendelijk geholpen
Euroband Euroband 1 km Goede en snelle service. Niet duur ! En lekkere koffie
Alex Autocenter Altena Alex Autocenter Altena 1 km Altijd keurig en netjes geholpen.
HB Autotechniek HB Autotechniek 2 km Goeie garage, houdt zich aan afspraken en levert goed werk af.
Recensies
Hele mooie jonge occasions, eerlijk en goed advies!! Deal was snel gesloten echt een aanrader mensen met vakkennis!
Niet betrouwbaar. Ik heb een auto met 16k gekocht met een automatische versnellingsbak. Na 9000km rijen, was er olie lekkage uit de mechatronica. Ik ben meer dan 4 keer naar hun geweest voordat de garantie voorbij is om dat op te lossen, en ze bleven mij uitstellen totdat de garantie beëindigd is, en gewoon de fout verwijderen uit de autocomputer. . Niks voor de lekkage gedaan , geen onderdelen veranderen omdat ze weten dat het veel kost, waardoor de versnellingsbak kapot ging. Nu voor het zelfde probleem moet ik 2400€ betalen. Echt super jammer dat ze geen verantwoordelijkheid nemen over hun garantie terwijl ze heel hoge prijzen vragen in vergelijking met andere auto's bedrijven. Ik heb daar emails foto's en telefoon gesprekjes opgenomen waar ik die zal gebruiken om een rechtszaak te beginnen. Dus vertrow niet in hun garantie wanneer je een serieuze reparatie nodig hebt en liever naar een andere garage die geen geïmporteerde auto's verkoopt.
Top garage! Alles word keurig besproken voordat ze aan de slag gaan met de auto en na het onderhoud alles keurig nogmaals doorgesproken!Service: Algemene reparaties en onderhoud
Hier kom ik met 2 auto al jaren fijne en eerlijke garage.
Top service. Meer kan en hoef ik er niet over te zeggen
Goede garage. Vriendelijke benadering en hele goede service. En zeker niet niet onbelangrijk: ze rekenen hele nette prijzen.
Goede service, Luxe occasions, Eerlijke prijs! Een echte Vakgarage !!!
Mooie Mazda 2 gekocht hier Via de telefoon informatie gekregen... Eerlijke antwoorden...niet voor niets 2.15 uur gereden Keurige aflevering en klein probleempje super opgelost Al met al hele fijne ervaring opgedaan..... bedankt..
Prima te woord gestaan door de eigenaar. Nam ruim de tijd voor uitleg.
Goede en betrouwbare garage tegen net tarief
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid