facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf C.A. de Bruyn

Autobedrijf C.A. de Bruyn
"Autobedrijf C.A. de Bruyn is sinds 1988 een begrip voor kwaliteit in service, reparatie en onderhoud, ook zijn wij Bovag lid. Autobedrijf C.A. de Bruyn is een gerenommeerd autobedrijf dat is gevestigd aan de Geulweg 37 in Sint Maartensdijk en is gespecialiseerd in het verzorgen van APK keuringen en in de verkoop en het onderhoud van jonge gebruikte auto’s, met weinig kilometers, schadevrij en meestal van 1e eigenaar. Wat u zeker van een BOVAG lid mag verwachten."
Adres: Patrijsstraat 2, 4793 HV Fijnaart
Telefoonnummer: 0168-464561
Stad: Fijnaart
Route: Patrijsstraat 2
Postcode: 4793 HV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Nieuwe-Tonge, Autobedrijf Dinteloord, Koolen Auto's, Garagebedrijf Hollander, Autobedrijf Willemstad, Auto Oude Tonge, Koole auto Halsteren, Westhoek Fijnaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage De Westhoek Garage De Westhoek 547 meter Ik kan mij bij de vorige recensies helemaal aansluiten. Ik was op zoek naar een mooie...
Hyundai / Vakgarage Bartelen Fijnaart Hyundai / Vakgarage Bartelen Fijnaart 727 meter Goed en vriendelijke personeel. Goed geholpen. Koffie is wel lekker.
Vakgarage Bartelen Vakgarage Bartelen 727 meter Goed en vriendelijke personeel. Goed geholpen. Koffie is wel lekker.
Garage Hollander Garage Hollander 756 meter Hoi jaco dankjewel Dat je ons zo mooi Auto heb geleverd We zij er blij mee op Vakanti...
Autoschade de Garagist Autoschade de Garagist 3 km Voor al u autoschade,spuitwerk,gehele of deel restauratie
Recensies
Persoonlijke en eerlijke garage. 15 jaar oude Tigra gekocht voor nette prijs, apk bij aflevering en ongevraagd ook de olie vervangen. Schakelaar voor de deur en het opendak bleek kapot, hoefde niet vervangen voor de apk maar ze hebben er een nieuwe ingezet. Mooi gebaar, waardeer ik zeer. Auto lijkt een topper, dankjewel heren!
6 maanden geleden een vw polo gekocht nog steeds super blij mee. Ze bieden goede service en zijn 100% procent eerlijk, aanrader om naar toe te gaan!!
Super fijne garage. Ze denken graag mee, en helpen je aan een goede auto. Ik ben ze zeer dankbaar nadat ik ergens anders opgelicht ben hebben ze me fantastisch geholpen, en kan ik nu weer veilig en met een goed gevoel in een prachtige auto stappen. Hartelijk dank hiervoor!
Vorig jaar een tweedehands Ford gekocht. Oud modelletje, maar voor ons perfect als een zuinige 2de gezins auto. Heerlijk een jaar lang probleemloos in gereden. Vandaag laten keuren voor apk, en hij is er met een paar kleine reparaties weer goedgekeurd. Hier weer een gelukkig gezin. Wij kunnen er weer een jaar tegenaan. Prima service, vriendelijke monteur met enorm veel kennis van zaken. Echt een top bedrijf die je in de randstad niet zou tegenkomen. Na zoveel ellende te hebben gehad met auto's, is het een verademing dat we nu zo ontzettend goed zijn geholpen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid