facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Brouwer - Specialist in Volvo sinds 1961

Autobedrijf Brouwer - Specialist in Volvo sinds 1961

Info

Sinds 1961 is Autobedrijf Brouwer gespecialiseerd in onderhoud,reparatie,apk, en de in- en verkoop van Volvo personenwagens.

Geschiedenis

U kunt bij ons terecht voor o.a.:

- Onderhoud
- Reparatie
- Airco service
- Volvo onderdelen
- Volvo accessoires
- Volvo merchandise
- Inbouw accessoires
- Aankoop van een eerste klas Volvo occasion
- Schadeherstel



"Autobedrijf Brouwer specialiseert zich sinds 1961 in onderhoud en verkoop van Volvo personenwagens. Van 1961 t/m 1984 was Brouwer de officiële Volvo dealer voor de Noord-Oost Polder, waarvan de laatste 5 jaren ook voor Meppel en omgeving. Vanaf 1984 is het bedrijf bewust verder gegaan als onafhankelijk BOVAG autobedrijf / Volvo Specialist !U kunt bij ons terecht voor o.a. divers onderhoud, APK, diagnose , reparatie, alarminbouw/keuringen, onderdelen, accessoires en eerste klas Volvo occasions!Volvo specialist Meppel - Volvo Specialist Steenwijk - Volvo Specialist HoogeveenVolvo Steenwijk - Volvo Hoogeveen - Volvo MeppelVolvo garage Hoogeveen - Volvo garage Steenwijk - gebruikte Volvo"
Adres: Hessenweg 3, 7949 AC Rogat
Telefoonnummer: 0522442022
Stad: Rogat
Route: Hessenweg 3
Postcode: 7949 AC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Volvo specialist Friesland, Autobedrijf Brouwer Diever, Volvo specialist Overijssel, Volvo specialist Groningen, Brouwer Rogat facebook, Volvo specialist occasions, Volvo specialist Nederland, Autobedrijf Kuinre
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Classicsworld Classicsworld 256 meter
Autocenter Veenstra Rogat Autocenter Veenstra Rogat 402 meter Ik heb daar een Volkswagen Polo gekocht en er branden 2 waarschuwingslampjes van de o...
Autobedrijf/Watersport Verlaan Autobedrijf/Watersport Verlaan 431 meter Al weer even eigenaar van een Peugeot 307 Cc Cabrio .Netjes en vriendelijk geholpen.F...
Recensies
Men heeft mij geholpen met egr-problemen bij een v40. In eerste instantie leek het opgelost maar het probleem keerde meerdere malen terug. Ze bleven geduldig en hebben de oorzaak uiteindelijk gevonden en kosteloos hersteld als onderdeel van het geheel. Fantastische service en kundig personeel.
Fijne zaak, kom er regelmatig voor kleine zaken voor mijn C70. Vlak voor de vakantie dynamo stuk van de andere Volvo, super geholpen, zelf dynamo geregeld maar bij Brouwer er in laten zetten, even tussendoor want anders konden wij niet op vakantie. Super flexibel prettige zaak
Prettig en vooral heel kundig bedrijf. Klantvriendelijk en altijd bereid om je te helpen. Wanneer je een probleempje hebt met je Volvo wordt je eigenlijk altijd direct geholpen. Wat ook fijn is dat je bij een onderhoudsbeurt een leenauto mee krijgt.
Op basis van de goede beoordelingen mijn auto voor onderhoud naar Brouwer gebracht. Ze denken goed met je mee, laten je niet onnodig betalen en kennen elke Volvo door en door. We hadden niet de beste start, er was wat miscommunicatie en enkele schoonheidsfoutjes, maar na een goed gesprek is alles bijzonder netjes opgelost.
Goed gesprek gehad met dhr.Brouwer. Uiteindelijk hebben we ergens anders een Volvo gekocht. Maar dat ligt niet aan de verkoper. De moeite waard om het gesprek aan te gaan bij interesse !
Heb garage Brouwer leren kennen als een zeer vakkundige, betrouwbare garage. Wij werden vanaf het begin/eerste reparatie altijd geholpen alsof we al jaren klant waren, geen gezeur dat we onze Volvo elders hadden gekocht particulier, geen gepush om 'de volgende auto bij Brouwer te kopen'. De keren dat wij in het buitenland reparaties lieten uitvoeren -wij wonen in Spanje-, was het erg plezierig dat ik Brouwer anytime kon bellen over 2nd opinions & advies probleemvaststelling. In sommige gevallen werd er dan met de werkplaats overlegd en werd ik netjes teruggebeld. Ben technisch genoeg om te begrijpen hoe een auto werkt + lichtelijk paranoia wat betreft onzin-reparaties, dus klankborden vooraf met Brouwer was in deze situaties wel erg handig. - Prijsstelling & adviezen reparaties: kregen altijd vooroverleg & gedegen advies alvorens reparaties uitgevoerd werden dus geen verassingen achteraf. We hebben ervaren dat Brouwer ook eerlijk advies geeft reparaties NIET uit te voeren, als dit verstandiger is voor de klant, en dat is -wat mij betreft- een keiharde plus. - Medewerkers: komt over als een hecht team, hebben zichtbaar plezier in hun werk, interesse in de klant. - Jaarlijkse keuring: eerlijk advies over al dan niet vervangen banden, remblokken etc., dus ook als onderdelen nog even mee kunnen wordt dit door Brouwer eerlijk geadviseerd. Gerben & team: hardstikke bedankt!
Absolute topgarage, hét adres voor aankoop en onderhoud aan je Volvo. Men denkt met je mee, rekent eerlijke prijzen en levert kwaliteit. Geen vraag is te veel.
Top service en erg veel kennis over Volvo's aanwezig. Al jaren zeer tevreden klant.
Al enige jaren mijn auto bij hen in onderhoud. Altijd zeer goed en kundig advies en altijd vriendelijk. Geen gekkigheid, gewoon goed!
Goede garage, echte Volvo specialist. Eerlijke en heldere communicatie. Geen gedoe of gezeur. Om die redenen vast ook niet de goedkoopste, maar t.o.v. een merkgarage valt het mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid