facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Bluekens BV Halsteren Volvo

Autobedrijf Bluekens BV Halsteren Volvo
Adres: Stone spindle 44 Halters, Steenspil 44, 4661 TZ Halsteren, Nederland
Telefoonnummer: 0164 235 155
Staat: Noord-Brabant
District: Bergen op Zoom
Stad: Halsteren
Route: Steenspil
Huisnummer: 44
Postcode: 4661 TZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Tilburg-Bastianen Volkswagen Van Tilburg-Bastianen Volkswagen 91 meter Prachtige grote en moderne garage. Super vriendelijk personeel, zeer behulpzaam en ...
Recensies
Volgens mij hebben ze prima auto’s.nMaar de laadpaal rekent een tarief van 90ct per KWh. Een lekker welkom voor je nieuwe klant.
Heel prettig geholpen voor een proefrit met een V60 na de eerste telefonische afspraak bij Volvo Halsteren.nTijdens het eerste bezoek stond ik versteld van hun service en vertrouwen naar de klant toe.nEn ik zeg het niet snel, maar als verstokte Mercedes rijder nu toch echt wel over op Volvo.nDe service, openheid en uitleg als ook de aflevering waren in een woord perfect.nSander nogmaals bedankt.
Super geholpen voor een nieuwe auto voor de zaak. Tot nu toe 100% tevreden.
Zeer tevreden. Had online een afspraak gemaakt bij Bluekens Halsteren voor een vakantiecheck van mijn XC40 zodat je toch met een geruster gevoel op vakantie kunt gaan. De auto is een half uur op de brug geweest en alles werd nagelopen gelukkig werd er niets bijzonders geconstateerd. Kosten: GEEN. GRATIS! Geweldige service!!!
Slechte start bij aankoop S60, ruimschoots goed gemaakt bij de XC40. Klantvriendelijk en top service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid