facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Blankert

Autobedrijf Blankert

Info

Openingstijden:

Geschiedenis

Ook 's avonds kunt u bij ons terecht, echter wel op afspraak.

Adres: Kr.Spieringweg 450, 2141 AN Vijfhuizen (Haarlemmermeer)
Stad: Vijfhuizen
Route: Kr.Spieringweg 450
Postcode: 2141 AN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Garage Vijfhuizen, Garage Schagen, Garage Heemstede Occasions, Occasions Schagen en omgeving, Van Schagen, Van Schagen Heemstede occasions, RDW, Ervaringen Autobedrijf Blankert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ox Autoservice Ox Autoservice 5 km Goed bedrijf technische mensen.
Recensies
Het was een heel eind rijden vanuit Heerlen, om hier te komen: maar er stond/staat, een hele mooie Nissan Leaf Tekna uit 2017 met de nodige km's op de klok. De auto stond al een tijdje te koop en de Nissan Leaf, is gewoon niet de meest geliefde electrische auto. Dus dat verklaart ook waarom de vraagprijs, voor een auto die ooit bijna 40k moest kosten. Nu te koop staat voor 12k en een beetje. Dit was een 30kwh versie en waar de praktijk actieradius ooit tegen de 200km zat, gaf het dashboard van deze Nissan Leaf een actieradius van 130km aan. Erg aantrekkelijk als stadsauto, want het een grote auto en je betaald geen wegenbelasting. Maar er waren wat eigenaardigheden: waarvan ik niet zeker ben, of dat een design fout zou zijn of niet? Echter ik probeerde tijdens de proefrit, de cruisecontrol aan te zetten. Wat mij dus niet lukte: alleen daardoor, ontdekte ik wel iets wat mij helemaal gek zou maken. Iedere keer toen ik het knopje van de cruisecontrol, probeerde in te drukken ging de claxon af. Dus ik weet niet wat met de auto mis was? Maar naast het feit, dat deze op winterbanden stond: wat gezien de grote banden, direct een dure investering in zomerbanden zou betekenen. Dus daarom heb ik het niet gedaan. Wel aardige mensen.
We hebben hier een Passat aangeschaft. Na telefonisch contact stond deze keurig klaar voor een proefrit. Verkoop was snel rond. We hadden wat tijd voor de oplevering. Toen we de auto kwamen halen was er weer alle tijd. En een later voorkomende storing is keurig afgehandeld. De auto was niet overdreven opgepoetst, what you see is what you get. In ieder geval bij de auto die wij hebben gekocht.
Ik werd door mijn lokale BMW dealer getipt om hier te kijken voor een occasion. Zowel vader als zoon zijn erg vriendelijk. Er staan mooie en goed onderhouden auto's te koop. Met een goed gevoel heb ik er een auto gekocht. Toen na aankoop bleek dat er nog iets gerepareerd moest worden is dat keurig uitgevoerd en heb ik gebruik kunnen maken van een leen auto. Top service!
Ouderwets, eerlijk autobedrijf. Sven doet er alles aan om de auto naar wens af te leveren.Zeer tevreden.
Vriendelijke verkoper. Keurig familiebedrijf. Nette afhandeling. Oude auto ingeruild en alles meteen op naam gezet. Ondanks dat APK nog 3 maanden kon, toch nieuwe APK erop gedaan. Klasse !!
Gewoon GEWELDIG!! Zo kan het dus ook.... top bedrijf met top service!!
Betrouwbare verkoper. Had bij autobedrijf Blankert een BMW 5 serie touring gekocht. Een Nederlandse auto met dealer onderhoudshistorie. Helaas faalde er na 3 weken een cruciaal motorcomponent, waar beide partijen niks aan konden doen, met als gevolg onherstelbare motorschade. De auto werd meteen weggesleept en alles werd geregeld. Na een eerlijk en open gesprek over de opties binnen de garantieperiode lag de keuze bij ons. Helaas waren wij genoodzaakt de aankoop te ontbinden, waarvoor Sven alles netjes heeft afgewikkeld. Dit is precies de rede waarom ik alleen bij betrouwbare verkopers met garantie koop.
Fijne betrouwbare autoverkoper. Vader en zoon helpen goed en hebben mij een zeer mooie Mercedes verkocht voor een nette prijs Keurig opgeleverd en kreeg duidelijke boodschap mee; als er wat is in je altijd bij ons terecht.
Fijn bedrijf, vriendelijke eigenaren, en als er wat is, wordt het opgelost.
Prima bedrijf! Een fijne, mooie en betrouwbare auto gekocht. Dat kan overigens niet anders want er worden hier alleen goed onderhouden auto's verkocht met een betrouwbare historie. Helaas is de auto 2x kort na de aankoop terug moeten gaan naar de garage vanwege technische problemen die vantevoor niet konden worden voorzien. Deze zijn tot 2x toe prima opgelost! Ze laten je niet zitten en zetten dat stapje extra. Top bedrijf, echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid