facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Bergsma

Autobedrijf Bergsma

Info

Autobedrijf Bergsma
Vertrouwen, uitstekende service en duidelijke prijzen zijn onze gedachten bij een universeel autobedrijf.

Geschiedenis

Autobedrijf Bergsma & Buchner is een universeel autobedrijf dat aangesloten is bij Autocrew en de Bovag, de kwaliteit van onze geleverde diensten en materialen worden het gehele jaar door gecontroleerd, dit gebeurd door onafhankelijke mystery-guests. Ons bedrijf voldoet daarom aan de hoogste kwaliteitsnormen en streven wij naar 100% tevreden klanten.
Wij verzorgen APK keuringen, onderhoud en reparatie van zowel personenwagens als bedrijfswagens, van alle mogelijke merken. Wij hebben de kennis en apparatuur om aan alle hedendaagse auto's te kunnen werken. Om deze kennis en ervaring te delen is het bedrijf officieel "Erkend Leerbedrijf"in de mobiliteitsbranche.

Het bedrijf bestaat uit 2 eerste autotechnici met de bevoegdheid van APK keurmeester en een eerste autotechnici in opleiding.

Martijn Buchner en Jeroen Bergsma zijn al enige jaren eerste autotechnicus en APK keurmeester. Vele jaren hebben we kennis en ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven, we hebben gezien wat werkt en niet werkt voor de klant. Met die ervaring en gedachte zijn we Autobedrijf Bergsma & Buchner gestart.

Adres: Walstraat 4, 8317 AP Kraggenburg
Telefoonnummer: 0527-258561
Stad: Kraggenburg
Route: Walstraat 4
Postcode: 8317 AP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 12:00

Recensies
Namens horen van een vriend. Maken ze een auto en gooien op op het eind wat extra geld er op bij het afrekenen zonder eerst overleg.... dit gaat niet om 10tjes mensen. Graag wil ik mensen hier voor waarschuwen
Eerlijke garage geen geklooi goed vakmanschap
Dit is de beste garage als je echt om je auto en veiligheid geeft. Ze werken hier zorgvuldig, netjes en snel, zijn altijd vriendelijk en weten waar ze het over hebben. In 1 woord een topper
Weinig kans om te overleggen. Verhaal van verkoper is belangrijker als ons verhaal. Hij heeft geen uit knop.
Zeer goede en fijne ervaring gehad bij het aanschaffen van een auto. De eigenaar en medewerkers zijn betrokken en helpen je bij het maken van de juiste keus. Ook de service na het aanschaffen van een auto is helemaal goed. Mijn volgende auto koop ik zeker weer bij Bergsma!
Deskundig en betrouwbare garage. Het personeel weet waar ze het over heeft en werkt er ook al jaren. Aanrader.
Goede service en snelle hulp Bedankt Jeroen en Kevin.Services: Reparatie van auto-uitlaatsysteem
Uitstekende service en een prettig ontvangst.
Weer super geholpen :-
Goede service en verstand van auto's
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid