facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Ben

Autobedrijf Ben

Info

Autobedrijf Ben is het gezicht van occasions voor Sneek en omgeving. Wij spelen in op de behoeftes van de handelaar en de automobilist.

Geschiedenis

Welkom bij Autobedrijf Ben in Sneek


Autobedrijf Ben is het gezicht van occasions voor Sneek en omgeving. Wij spelen in op de behoeftes van de zelfbewuste en veeleisende handelaar en automobilist. Ons bedrijf voorziet u in vele mogelijkheden, van het verkopen van uw auto tot onze bandenservice, van nieuwe auto's tot het herstellen van schade aan uw huidige auto. En heeft u iets nodig wat u niet op onze website kunt vinden? U belt ons en wij regelen het voor u! Alles is mogelijk bij Autobedrijf Ben!

Informatie over alle mogelijkheden die wij u bieden vindt u op onze website overzichtelijk georganiseerd in ons hoofdmenu. Kijkt u gerust eens rond op onze website of neem contact op met ons via de telefoon of ons contactformulier.

Dit is Autobedrijf Ben :

occasions worden met een kleine beurt rijklaar afgeleverd
wij hebben ruime openingstijden
inruil van uw auto altijd mogelijk
u kunt bij ons voor alles met uw auto bij ons terecht

en de koffie staat altijd voor u klaar!

Wij zien u graag in onze showroom!

Adres: Zeilmakerstraat 11, 8601 WT Sneek
Telefoonnummer: 0617760257
Stad: Sneek
Route: Zeilmakerstraat 11
Postcode: 8601 WT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Amier, BMW garage Sneek, Garage BEN, Wanders Auto, Auto Kaatsland, Bouwer Sneek, Auto van der Eems ervaringen, Huizinga sneek
Recensies
Zeer vakkundige mensen! Super vriendelijk en behulpzaam. Ze denken met je mee en zijn betrouwbaar. Helaas zitten ze bij mij niet bij de deur maar ik rij er graag een stuk voor om. Absoluut een aanrader!!
Zojuist een grijze vw polo TDI gekocht. De meneer was heel vriendelijk en het zag er netjes uit. Na wat problemen met het thuisfront bleef de meneer heel geduldig en vriendelijk. Hij begreep wel dat er mensen waren die ons geld wouden besparen en dergelijke. Nadat ik eindelijk het thuisfront heb kunnen overtuigen werd alles heel snel en goed in orde gemaakt, wij hebben daar wel ruim een halfuur gezeten in totaal en dat was allemaal geen probleem. Wij voelden ons ook heel welkom. De auto een halfuur, drie kwartier proberen was ook geen probleem. Ik ben ook bij garages geweest en dan was een half uur veel te lang. De auto was heel schoon en zag er heel goed uit, hele nette prijs. Ik heb helemaal niks op dit bedrijf aan te merken. Wij hebben zelfs 50 euro gekregen zodat mijn vriendin en ik gezellig uit eten konden en het overschrijven werd ook gratis. Hij had wat mij betreft niks beter kunnen doen. Top bedrijf!
Wij zijn Super tevreden met auto bedrijf Ben. Open, eerlijk en zeer vriendelijk. 2 weken geleden een Toyota Aygo gekocht voor mijn vrouw. Vandaag terug geweest om de semi automaat, voorzien van een nieuwe koppeling opnieuw even in te leren. Kostenloos werd dit gedaan. Mocht er iets zijn na de aankoop kan je altijd terug komen en word er in oplossingen gedacht . Dit werd gezegd bij de aankoop. er zijn geen afl pakketten, je komt gewoon terug, we staan voor wat wij verkopen Zojuist de auto weer opgehaald en rijdt als nieuw. Helemaal tevreden. Of we in de toekomst er weer een auto vandaan halen mag niet eens een vraag heten. Als er wat staat wat ons aanspreek hoeven we er geen 2x over na te denken. Punt
Vanaf moment één voelden we ons welkom bij dit bedrijf. We zijn meerdere keren terug gekomen, omdat het onze eerste auto was en we overal wilden kijken. Het bedrijf bleef de tijd nemen en hielp ons met eerlijke tips. Toen we wegreden met de auto bleek het linkerachterlicht kapot. We zijn teruggereden en dit is kosteloos vervangen. Super goede service, we hebben de auto nu anderhalve maand en tot dusver zeer tevreden.
Zo vriendelijk geholpen, zo blij met onze nieuwe auto! Ok, niet de nieuwste en genoeg kilometers gereden al maar verzekerd door Ben dat meneer alleen goede autos verkoopt, blij. Totdat de auto binnen een week stil staat, dit wordt dan nog 'netjes' en 'kosteloos' verholpen, zo ook als ik er 2 weken later alweer niet mee kan rijden. Dan gaat het een poosje ok maar er begint steeds meer te rammelen en piepen en het vertrouwen in de auto en Ben daalt. We laten hem dan bij een vakgarage nakijken en daar wordt gezegd dat de reparaties zoveel gaan kosten dat dat echt te zot is voor deze auto. De reparaties die 'kosteloos' gedaan waren door Ben met foute type onderdelen hielpen ook niet mee. Nog geen half jaar na aankoop dus terug bij Ben, daar is de vriendelijkheid ineens ver te zoeken. Meneer kan niks voor ons betekenen en wij staan met de rug tegen de muur. Ons ziet hij niet weer terug en ik hoop dat een ieder die dit leest gewaarschuwd is.
Geweldig geholpen op zaterdag na sluitingstijd Een lekke band komt nooit uit maar zaterdags als de garages dicht zijn en je moet nog een stuk rijden word je hier niet vrolijk van Bij garage Ben was het personeel nog aanwezig en zijn we goed geholpen. Band is vakkundig en kosteloos gerepareerd personeel erg vriendelijk
Uitstekende ervaring met dit autobedrijf, Personeel erg vriendelijk en professioneel. 2e hands auto gekocht die perfect afgeleverd is. Na aanschaf merkte ik een klein mankement lekke schokbreker wat ter plekke kosteloos hersteld is. Zeker een aanrader!
Wij hebben bij Autobedrijf Ben onze elders gekochte Alfa 147 naar volle tevredenheid laten repareren. Er bleef een melding naar boven komen over olie druk, de heren van Autobedrijf Ben hebben keurig netjes werk geleverd voor een schappelijke prijs. Een spontaan bezoek en met 1,5 uur was het geregeld. Klasse heren en onze dierbare Alfa blijft bij jullie in onderhoud!
Vorig jaar een auto gekocht bij dit bedrijf. Wat me tijdens de restrit opviel was de remmen. Dit zou verholpen worden. Ik besloot de auto te kopen, maar helaas duurde de keuring 4 dagen. Ik was zo dom de auto al betaald te hebben!! Toen de auto geleverd werd ontbrak de trekhaak, maar ook dat zou opgelost worden. Ik moet een caravan trekken en heb de auto bewust gekocht met trekhaak! Een maal thuis werd de auto bekeken door een kennis, en hem viel op dat de auto op 3 verschillende banden stond. Dit voelde niet goed, maar na telefonisch contact voelde ik me nog slechter! Dreigende toon, ik zou zelf een lekke band hebben gehad etc! Overbluft heb ik het maar gelaten voor wat het was. De keuring van mijn auto verliep begin november! Ik heb besloten mijn auto aan te bieden bij een klein bedrijfje in Drachten. Ik zal geen namen noemen dit heb ik elders gedaan Maar wat bleek... Absolute afkeur! De remmen deugden niet! Ik gaf aan dat dezen vorig jaar remschijven waren vervangen. De remschijven zijn me getoond, en zelfs ik als leek, kan zonder enige vorm van twijfel zeggen dat dezen NOOIT!!!! een jaar oud zouden zijn. Remleidingen waren totaal door, hetgeen nooit met een jaar keuring verschil zou zijn opgelopen. En dan het feit dat geen enkele band vervangen is sinds 3 november vorig jaar, de auto nooit een goedkeuring zou hebben gehad! Ik heb bij dit bedrijf een auto gekocht tegen beter weten in! Vreemd genoeg wist de monteur vorig jaar al geen antwoorden te geven op veel vragen over een andere auto waarin ik een proefrit deed. Een advies? Rijd AUB door naar een autobedrijf wat er vertrouwd uitziet! Bij deze club kun je misschien een uit China bestelde batterij voor uw telefoon kopen, maar ZEKER geen auto! Een ondermaats bedrijf. Een RDW keurmerk?? Stelt niks voor als bedrijven als deze, dit keurmerk krijgen...
Een en al ellende na mijn aankoop bij dit bedrijf. Na een proefrit te hebben gemaakt heb ik hier een Volkswagen polo met kenteken 97-HK-VG gekocht. Tijdens de proefrit brandde het motorstoringslampje dit zou voor het ophalen van de auto verholpen worden. Eenmaal rijdend in de auto begon de auto spontaan uit te vallen zelfs midden op de snelweg. In andere garage werd geconstateerd dat de lampjes uit het dashboard waren gesoldeerd door autobedrijf Ben. De auto is meerdere keren teruggegaan maar de problemen zijn nooit fatsoenlijk verholpen. Uiteindelijk heb ik niet eens het volledige bedrag terug gekregen. Het heeft mij veel tijd, geld en ellende gekost. Kortom koop hier absoluut geen auto. Wees gewaarschuwd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid