facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Bak

Autobedrijf Bak

Info

Autobedrijf Bak
In-Verkoop | Reparatie | Onderhoud
Adonisweg 21A 8938BH Leeuwarden
0629573982

Adres: Adonisweg 21, 8938BH Leeuwarden
Telefoonnummer: 0629573982
Stad: Leeuwarden
Route: Adonisweg 21
Postcode: 8938BH


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Goedkope auto Leeuwarden, Zayn Cars, Younis Bak, Adonisweg Leeuwarden, Auto met Bak, Autobedrijf Leeuwarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carver B.V. Carver B.V. 5 km Ik heb vroeger al een Carver gehad, maar dan met de Turbo motor. Dat was een super er...
VAGshop.nl VAGshop.nl 95 km Ik had een APK en banden verwisselen naar de winter toe. Netjes te woord gestaan en h...
Recensies
Vorige maand hier een auto gekocht, wat een leuke man! Zeer spontaan, maar ook heel eerlijk. Auto is gekocht met inruil van onze vorige auto. We kregen en nette inruil prijs met van beide kanten de eerlijke staat. Auto na een paar dagen opgehaald, helaas begon hij na 2 dagen wat raar te doen en de band liep leeg. We kregen de keuze bij deze man terug te komen of bij onze eigen garage. We zijn in alle eerlijkheid terug gegaan. We kregen te horen dat er speling op de ketting zat en dat deze dus vervangen moest worden. Hij heeft op eigen kosten de ketting vervangen, de oude onderdelen lagen netjes in een doos achter in de auto. Ook 2 nieuwe ventielen gekregen deze waren lek. Ik zou deze man bij iedereen aanraden. We hebben alles netjes via de app opgelost. Uit dankbaarheid nog een kleinigheidje mee genomen! Bedankt voor alles!
Ik heb hier vorig jaar een Volvo gekocht met 4x4. Nu blijkt de dat de hele 4x4 systeem niet onder de auto zit. Nu ik dit benoem, word ik zeer onprofessioneel geholpen. ‘Na een jaar kunnen we niks meer voor je doen’. En zeggen ze dat ze niet weten wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd. Dus kan helaas niet bewijzen dat dit niet bij ons is gebeurd. Garage zegt en ik quote: “Dacht u echt dat wij een auto van €1500 van a tot z controleren?” Ze willen de auto terugkopen. Mooi aanbod maar ik zit in Zweden. Dus erg jammer allemaal. Beetje jammer en hoop dat ze dit soort belangrijke dingen voortaan wel gaan checken.
Ik ben blij met mijn gebruikte Skoda Octavia. Al snel na de koop wilde de auto niet starten, maar Bak heeft dat binnen een dag opgelost en sindsdien start en rijdt de auto helemaal naar wens. En onze hond is helemaal blij met de zee van ruimte achterin de stationwagon. ;-
Ik zou afraden…. Ik kocht op 16 juni fiat Qubo en toen later in begin september kreeg auto problemen en toen op 16 september appte ik dat auto helemaal niet goed is en nagekeken door andere garage, blijkbaar dat de auto veel problemen en echt rot troep!!! garage bak zegt dat ze niets kunnen niets doen omdat al 3 maanden voorbij is….
Wij geven geen oordeel over de reeks tellerstanden van dit voertuig. Dit kan twee oorzaken hebben: dit voertuig is buiten Nederland geregistreerd geweest, of aan dit voertuig is iets veranderd waardoor het een ander kenteken heeft gekregen. JG 099 X audi TT Km. stand klopt niet. Op het plaatje van Marktplaats en eigen website staat Nationale Autopas misleiding dus Auto heeft 7 eigenaars gehad.
Vorige week een Volkswagen Golf 7 bij dit autobedrijf gekocht. De auto was toe aan een onderhoudsbeurt… samen onderhandeld en deze kreeg ik er gratis bij… super blij met de aankoop en daarom 5 sterren voor dit bedrijf.
Top geholpen, auto ingeruild en een knappe auto aangeschaft. Autobedrijf bak is het autobedrijf om een tweedehands auto te kopen. Waar eerlijkheid en betrouwbaarheid voorop staat! Bedankt weer & tot de volgende keer.
Volvo uit 2006 hier gekocht voor redelijk bedrag. Condensor van airco werd op mijn verzoek vernieuwd. Na een week hield rechterruitenwisser er mee op. Binnen 24 uur was de gratis reparatie klaar. Heel tevreden over de behandeling en de auto.
Ruime keuze met mooie en goede auto's. Vriendelijk en netjes te woord gestaan. Nette prijzen. Top.
Vorige week een auto gekocht goede auto prima prijs na 1 week een probleempje keurig opgelost. Echt een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid